şu yorumları da okudum ya yazıklar olsun diyorum.burası toplumsal şeylerin tartışılacağı bir platform değil biliyorum,ama bu kadar da olmaz.bunları yazan arkadaşlarımız eminim ki şu an hayatları gayet yerinde ilerleyen,büyük sorunları olmayan insanlar,yani toplumca dışlanmanın ve yok sayılmanın ne demek olduğunu bilmeyen insanlar.filmi nasıl izlediğiniz belli oluyor,dikkatli olsaydınız siz de o saçma düşüncelerinizi değiştirirdiniz.olay sadece eşcinsellerle ilgili değil,yaşlılar,engelliler vb. ile de ilgili diyor harvey milk.özgürlük bildirgesinden bahsediyor bütün insanlar eşit yaratılmıştır diye.bilmiyorum sayfalarca oturup size ders veresim yok şu an,ve lütfen siz film izlemeyin böyle önyargılı ve bağnazca davranacaksanız.mesela filme 0 puan verdiğini belirten kişi acaba sadece eşcinsellerden nefret ettiği için mi 0 verdi,yoksa filmi düzgünce anlayıp,süzüp,eleştirel yaklaşıp beğenmediği için mi 0 verdi.lütfen bazı şeyleri aşalım artık.toplumumuz kavgalı dövüşlü şeyleri çok sever,mickey rourke güreşçide onlarca kez tekrarlanmış bir karakteri canlandırıyor ama kavga dövüş var en iyi aktör o olsun!filmin hiçbir sorunu yok,sean penn,emile hirsch,josh brolin,james franco ve diego luna,hepsi harikalar,rahatça izleyebilirsiniz,tabii yeteri kadar medeni iseniz.