3,4
Milk hakkında görüşlerin ?
27 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu yılki oscar sahibine gitmedi mickey rourke güreşçideki performansını tamamen yemişler .film çok sıkıcı ama biyografi tarzında olunca bu yönü normal ama oyunculuk o kadar ii değil .
25 Mart 2009 tarihinde eklendi
güzeldi.
8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Amerikadaki eşçinsel harekatının ve insan hakları savucunalarının başında gelen, sembol bir isim olan Harvey Milkin politik kariyerini, ayrımcılığa karşı mücadelesini ve özel hayatını yıllara yayarak anlatılan Sean Pennin kusursuz oyunculuğu(oscarıda aldı zaten) Santın incelikli işçiliğiyle önemli bir başyapıt.Öyleki şimdiye kadar eşçinsellerle ilgili yapılmış hem en iyi film hemde en iyi biyografilerden.
10/9
20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Siyasi belgesel tadında,iyi bir devrim filmi olmasına rağmen yer yer çok sıkıcı ve durağan sahnelerle doluydu bana kalırsa..Amma velakin 'Sean Penn ' çok çok iyiydi..Gerçek Harvey milke çok iyi benzetmişler gerçekten filmin sonundaki fotoğraflardan bakılırsa..Vel hasıl beyazperde de izlenecek filmler arasında değil,zati konusu itibariyle de pek ilgi çekici değil,sean pennin oyunculuğu için izlenilebilir diyorum ve filme 10/7,seana 10/10 veriyorum selametle :)
27 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
'Gays right!' farklı bi bakış açısı kazandıran film..böyle bir düşünceye pek de onay vermediğim halde filmi çok beğendim..oyunculuğu kusursuzdu Sean Pennin..helal olsun dedim, saygı duydum..
17 Mart 2009 tarihinde eklendi
Sean Penn yine iyi bir oyuncu olduğunu kanıtlamış.
12 Mart 2009 tarihinde eklendi
gerçekten harika film mutlaka izleyin sean penn gercekten hak etmiş oskarı. filmin gerçek bir hikayeyi anlatıyo olması filmi daha etkileyici kılmış. keşke böyle olmasa insanlar yok yere hayatlarından olmasa:(
7 Mart 2009 tarihinde eklendi
Anlasilan kimse filmin sanat yonunden bahsetmeyecek! Konuyu, konusmalari, olaylari sevmeyen insanlar sadece senaryoyu begenmedim diyerek fikirlerini acikca ifade edebilirlerdi ama ne yazik ki onyargi buna izin vermedi.Oscari haketti mi bilmiyorum ama Sean Penn oldukca basariliydi, sadece bazi yerlerde dogalligini kaybettigini sezdim, o kadar. Ama biyografi oldugu icin Oscara aday gosterilecek bir film degildi kanimca, bu noktada sanat disi kararlar verilmis olabilir. Yan karakterler de iyi oyunculuk sergilediler, kostum ve dekor oldukca basariliydi. Belki biyografi oldugu icin senaryo biraz fazla uzatilmis gibi geldi. Filmi en iyi erkek oyuncu odulu aldigi icin izledim, fena degildi ama biraz uzundu.
5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sean penn inanılmaz bir oyuncu...filmde şekilde oldukça şeker ve samimi..ama filmde erkek erkeğe öpüşme sahnesi çokça var bu yüzden belkide belli yaşın altındaki çocuklu aileleri baştan uyarmak gerekebilir-tabii işgüzar yetkililer makaslamazsa filmi
11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
1978 in eşcinsel lideri harvey milk in hikayesi bazı insanların ilgisini çekmeyebilir bazısı ise hadiseye eşcinsellik noktasında yaklaşabilir bütün yorumlar doğal insanlar kendi doğrularını yansıtır.
bu bir dönem filmidir ve senaryo oyunculuklar ve film kalitelidir.oskar tahminlerimde yanılmadım sanırım.sean penn gerçek bir olay olan ve harvey milk e hayat veren güzel insan müthişti.
filmin ne olduğu önemli değildir.ama sie bir şey katıyormu?
o önemlidir.ben 25 yaşımdayım ve kendimle gurur duyacağım hiçbirşey yapmadım. siz yaptınız mı?
9 Mart 2009 tarihinde eklendi
t59 ve ona katılan arkadas sinemayı bırakın 0 verilecek o kadar film varken milk e dadanmayın
25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
baştan sona ilginç ve ilgi çekici bir film sean penn süper oynamış ama ben james franco nun oyunculuğunu da çok beğendim belki slumdog millioner olmasaydı en iyi film oscarını da kapabilirdi ama slumdog milk on kat güzel onu da izlemenizi tavsiye ederim
10 Şubat 2021 tarihinde eklendi
gerçek olaylar.. Gay siyasetçi falan.. belgesel tadında.. Sıkıcı ya benlik değil…belgesel olarak seyretmek isteyenler seyredebilir. benim gibi orjinal konu, senaryo sürükleyicilik bekleyenler uzak dursun...
25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Gus Van Santın tebrik edilesi işi,izleyin ve izletin!
10 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Zamanında APA tarafından hastalık olarak değerlendirilen ve daha sonra eşcinsellerin siyasi güç elde etmeye başlaması ile eşcinselliğin hastalık olmaktan çıkarılması ile başlayan bir süreç... Ve bu süreç içerisinden gerçek bir kesit. Sean Penn'in müthiş performansı ile tabiki.