ilk bölüm tamamen boş geçiyor. ikinci bölüm hareketleniyor ama ne oluyorsa son 10dk oluyor. Ben çok sıkıldım ve beklediklerimi alamadım. izmeye değmez.
harika işlenmiş bir senaryo.muthis oyunculuk.senaryoda kopukluk oldugunu dusunmuyorum. finale bence tam kararında zaman ayrılmıs. filmin başlarında bişey anlamamak sıkıcı gelebilir ama sonunda tam rayına oturan inanılmaz bir film.yavas ilerlemesine ragmen izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim. 9/10
konusu ve filmin işleyişi açısından mükemmel bir dram... filme ağır diyenler neye göre izliyor anlamış değilim... bomboş aksiyon izlemek yerine bu tür filmler sinema adına çok daha iyi....10/8
Seven Pounds süper güzel bir film..Başından sonuna kadar izleyeni kendisine bağlayan ve her karesinde düşündüren,ilginin bir an kaybolmadığı nefis bir film...bence 2009 yılına damgasını vuracak...Ben özellikle finaline bayıldım..çok çok güzel...Wıll Smıth ın oyunculuğu alkışı hak ederken,senaryo ve yönetimde kusursuz..