4,3
Yedi Yaşam hakkında görüşlerin ?
21 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Birincisi çok fazla film izlemeyen sadece zaman öldürmek için bu filmi izlemeyi düşünenler izlemesin.Çünkü konusu bu kadar mükemmel işlenmiş bi filme sıkıcı berbat diyerek izlememiş olanların kafasını karıştırmasın.Ayrıca Will Smith boş bi filmde asla oynamaz hele kariyerinde bu kadar yükselmişken.Mükemmel bir film.Zevkle izledim.
25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Filme 5 arkadaş bakmaya başladık ama sonunu 2 kişi görebildik diğerleri sıkılıp bıraktı :) Bende çok sıkıldım ama iyiki bakmaya devam etmişim sonu çok duygu yüklüydü ve filmi kurtardı diyebilirim. 10/7
11 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Sıkıvı ve vasat film. Alttaki arkadaşın söylediği gibi son 15dk dan ibaret.10/6
21 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Şu fiLm için ; boş vaktiniz varsa izLeyin yada vakit kaybı şekLinde yorumLayan arkadaşLar varsa onLara söyLeyecek söz buLamıyorum.Tek keLimeyLe harika bir hikaye.Kötü yorumLara aLdanmayın mutLaka izLeyin.
24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Sakın filmin başında sıkılıp izlemeyi bırakmayın sabredin anlatmayacağım 10 üzerinden 10 mükemmel bir film....
21 Mart 2009 tarihinde eklendi
bir filmin finalinde ilk defa gözlerim doldu
2 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Will Smithin tek başına götürdüğü bir film neredeyse..
18 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Ya lütfen yazilanlara bakma izle inan izlediğin için çok mutlu olacaksın. O kadar cok will smith filmi izledimki bu baya farklı.10/10
29 Eylül 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten etkileyiciydi.izlerken çok zevk alarak izledim.Kişilere göre farklı algılanan bir olgudur sıkıcılık ama bence hiç sıkıcı değildi.Aksine akıcı bir film olarak geldi bana.Film izlemek için seçeneklere bakıyorsanız.Bu filme öncelik tanıyın..
20 Şubat 2009 tarihinde eklendi
oyunculuk, senaryo, yönetmenlik v.s. film bunlarla alakalı değil... Yani ne bileyim, inanın çok duygulandım... babam ve oğlumdan sonra ilk defa bu kadar çok boğazım düğümlendi... muhtemelen birkaç gün etkisinde kalacağım...
25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmin Finalini Baştan alsaymış daha güzel olurmuş sanki :)Zaten Film vasat bir seyir izliyor sırf sonu için 2 saate katlanmaya değmiyor final baştan olsaymış ne oldugunu bilir insan en azından :) Daha keyifli olurmuş
16 Mart 2009 tarihinde eklendi
Film tek kelime ile harika, filmi izlerken konuyu hissediyosun, sanki sende filmi yaşıyosun. Will Smith için fazla söze gerek yok, kendini ıspatlamış çok iyi bir oyuncu. Hakan44 arkadaşım "Filmi izledikten sonra lütfen kendinize şu soruyu sorun: Will Smith oyuncu kadrosunda olmasa bu filmi izlermiydim..?" diye sormuş, hemen cevap vereyim, iyi filmler iyi oyuncular ile olur. Will Smith yerine Denzel Washington oynasaydı ben yine aynı zevki alırdım, ama oyunculuğu iyi olmayan birisi olsaydı tabiki çok zevkle izleyemezdim. O yüzden filmi ve oyuncuları çok tartışmaya gerek yok, şuan vizyondaki izlenilebilecek bikaç filmden bitaneside bu film.
23 Mart 2009 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi.will smithe her rol çok yakışıyor ve hakkını veriyor,oscarlık bir film çıkarmış. 9/10
12 Ekim 2009 tarihinde eklendi
yok böyle bir film..gerçekten konusyla,oyunculuğyla, müziğiyle kısacası herşeyiyle dörtdörtlük bir yapıttı...
22 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Senaryonun gidişatından olayları tahmin etmek çok zor olmasada filmin akışkanlığı ve dinginliği herşeyin ötesine geçiyor her nekadar klasik bir senaryo gibi görülsede oyunculuk ve sinema anlatım tarzı açışından da taktireşayan bulduğumu söylemeden edemeyeceğim sıkılmadan izlenebilecek ve düşünmeye sevkedecek bir yapım herkesin izlemesini tavsiye ederim