4,4
Milyoner hakkında görüşlerin ?
23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu filmin en iyi film ve en iyi yönetmen oscarını alacağını biliyordum.çünkü rakibi olabilecek başka film yoktu.özellikle benjamin button saçmalığı.
iyi bir yönetmenlik,şahane müzikler ve senaryo!
27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
güzel ve eğlenceli bir film ama en iyi filmde değil.Onun yerine benjamin button da alabilirdi.sonuna da dans koymuşlar ille bi yere danslarını koycaklar:D
16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Dark Knight dan sonra gelen en ii film diyebilrm....Gercekten çekim açıları,hikayeleri ve gercek hayata cok benzemesi nedeniyle bnm icin oscar a en yakın film...Danny Boyle en sonunda Masterpiece ini yaptı ;)
25 Mart 2009 tarihinde eklendi
harikaydı...
23 Mart 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir film. 8/10
30 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Belki oscarlık bir film değil,ama gerçekten güzel bir
film olduğunu düşünüyorum..
16 Mart 2009 tarihinde eklendi
izlemeden önce şöyle bir önyargı ile girdim sinemaya ..8 oscar ??? hakediyor mu acaba ??

evet evet evet..sonuna kadar hakediyor...izlenmesi gereken bir sinema yapıtı..
31 Mart 2009 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar film güzel tamam ama bana sıradan geldi çünkü film küçük emrah filmlerinden bir farkı yok amerikan sineması bu tür filmleri alışkın değil ama oskarları gerçekten hak etti!!!
Film çok güzel tavsiye ederim!!!

Gazoz İçermisin Yavrum!!!!!!!!!
6 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
abartılacak bir film değil.hele 8 oscar almasına diyecek söz bulamıyorum.benjamin button her dalda cok daha üstün bir filmdi milyonere göre.
17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
duygu sömürüsüne girmeden,insanların hayatlarını,yoksulluğunu,umutlarını,amaçlarını,yaşam mücadelesini...anlatan çok güzel ve samimi bi film olmuş.bu filmi izledikten sonra kafanızda bambaşka bir hindistan olacak her nekadar bollywood yapı değilde hollywood yapımı olsada:)ayrıca müzikleri de harika..ne yapıp edin,,bu film mi mutlaka izleyin!
24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
t3ek kelimeyle harika..
benjamın button bunun yanında 0..
çok güseldi. 10/10
28 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Sinemanın önüne geldik ne izleyelim dedik. Ne izleyelim derken film gözümüze takıldık. ne hint filmimi. öyle değil arkadaşlar. gerçekten belgesel tadında gerçekçi bir aşk filmi. bi yorum okudum çok üzüldüm. neymiş forward tuşuna basmaktan eli ağrımış. İster enayi deyin ister eski kafalı deyin ben filmi sinemada izlerim. adam resmen korsan izledim demeye getiriyor. Beyaz perde aşk olsun sizde bu yorumu yayınlıyosunuz. Kurgusu,senaryosu herşeyiyle oturmuş harika bi film izledim. Kim ne derse desin. 10/10
5 Mart 2009 tarihinde eklendi
inanılmaz güzel bir filmdi,kesinlikle tavsiye ederim...
17 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Ben cok begendim,herkesin izlenmesi gereken sürükleyici ,sıkılmadan izlenebilecek bir film.ödülü hak etmiş gerçektende.10/10
2 Mart 2009 tarihinde eklendi
Güzel film ancak benim fikrime göre 8 oscarı haketmeyen bir film eğer benjamin buttonun tuhaf hikayesini izlememiş olsam fikirlerim değişerbilirdi en azından en iyi film benjamin olmalıydı diye düşünüyorum. Bu düşüncemin fincher hayranı olmamla alakası yok.