bu filmin en iyi film ve en iyi yönetmen oscarını alacağını biliyordum.çünkü rakibi olabilecek başka film yoktu.özellikle benjamin button saçmalığı. iyi bir yönetmenlik,şahane müzikler ve senaryo!
güzel ve eğlenceli bir film ama en iyi filmde değil.Onun yerine benjamin button da alabilirdi.sonuna da dans koymuşlar ille bi yere danslarını koycaklar:D
Dark Knight dan sonra gelen en ii film diyebilrm....Gercekten çekim açıları,hikayeleri ve gercek hayata cok benzemesi nedeniyle bnm icin oscar a en yakın film...Danny Boyle en sonunda Masterpiece ini yaptı ;)
ya arkadaşlar film güzel tamam ama bana sıradan geldi çünkü film küçük emrah filmlerinden bir farkı yok amerikan sineması bu tür filmleri alışkın değil ama oskarları gerçekten hak etti!!! Film çok güzel tavsiye ederim!!!
duygu sömürüsüne girmeden,insanların hayatlarını,yoksulluğunu,umutlarını,amaçlarını,yaşam mücadelesini...anlatan çok güzel ve samimi bi film olmuş.bu filmi izledikten sonra kafanızda bambaşka bir hindistan olacak her nekadar bollywood yapı değilde hollywood yapımı olsada:)ayrıca müzikleri de harika..ne yapıp edin,,bu film mi mutlaka izleyin!
Sinemanın önüne geldik ne izleyelim dedik. Ne izleyelim derken film gözümüze takıldık. ne hint filmimi. öyle değil arkadaşlar. gerçekten belgesel tadında gerçekçi bir aşk filmi. bi yorum okudum çok üzüldüm. neymiş forward tuşuna basmaktan eli ağrımış. İster enayi deyin ister eski kafalı deyin ben filmi sinemada izlerim. adam resmen korsan izledim demeye getiriyor. Beyaz perde aşk olsun sizde bu yorumu yayınlıyosunuz. Kurgusu,senaryosu herşeyiyle oturmuş harika bi film izledim. Kim ne derse desin. 10/10
Güzel film ancak benim fikrime göre 8 oscarı haketmeyen bir film eğer benjamin buttonun tuhaf hikayesini izlememiş olsam fikirlerim değişerbilirdi en azından en iyi film benjamin olmalıydı diye düşünüyorum. Bu düşüncemin fincher hayranı olmamla alakası yok.