YusufPiskin
27 Aralık 2014 tarihinde eklendi
eğer bir romantik komedi filmine edebi bi eser gözüyle bakarsanız beğenmesiniz.. yönetmen orta bütçeyle iyi para kazanmış filmlerin yönetmeni, film ise güldürmek istediği kadar güldüren hoşça vakit geçirten bir film.. zaten daha fazlasını vaad etmez ki bu tür.. ayrıca 'belden aşağı' 'meşrepi geniş' tarzı bakış açısıyla sinema filmi izleyenler en baştan hiç izlemesinler
Komikti kesinlikle,mezhep anlayışı geniş olduğu için yabancıların bize farklı gelse de izlemek eğlenceli oluyor diye düşünüyorum bence göz atabilirsiniz.7/10
ben bu film hakkında kötü yorum yapanları anlamıyorum.romantik komedi tamamen farklıdır ve herkes sevmez.kötü yorum yapanlarda sanırım bu gruptan...ama sevenlere seslenirum.iki saatiniz boşa gitmez.
senaryo değişik ama matah birşey değil çok fazla beğenerek izlediğim söylenemez iğrençlik biraz dibe vurmuş ama senaryoya uyması içinde gerekli.. iyi seyirler../5
Boş vakti doldurabilecek eğlencelik bir film.Fazla beklentiye girmeden izlerseniz ii vakit geçirirsiniz.Bi de kızlar için bir izleme sebebi:Dane Cook:)
Hollywood fimlerinin soyunun tukendigini anladigimiz bir film daha..cekimleri emekleri bir kenara koyup bu filmin bizim iki saatimiz icin degerini tartisirsak eger benim iki saatimi yedigini soleyebilirim.basarisiz oyunculuk..yine kadin erkek iliskileri anlatilmasi ama yine becerilememesi..sozun ozu..olmamis..kate hudson nasil ikna olmus bi filme ayrica merak konusu..yine de merakliysaniz izleyin kendiniz degerlendirin...