kejnedar41
21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
yorumları okuyunca şok oluyorum.lütfen görüşlerinizi bildirirken karşı tarafı etkiliyecek "iğrenç berbat felaket boşuna zaman harcamayın" gibi kelimeleri kullanmayın bence.iyi kötü herfilm izlenir....herkese iyi seyirler....
Cinsellikten başka birşey olmayan bir film. İzlemek sadece bir zaman kaybı olur neresi romantik neresi komedi anlamadım. Aşk mı neredeydi pardon sadece arkadaşına kazık atan iğrenç bir adam ve iğrenç bir kadın görüyoruz ortada sadece midem bulandı izlerken zaten o kadar fazla cinsel unsurlar içeriyordu ki filmi atlaya atlaya izledim birde baktım ki film bitmiş 1 saatten daha kısa sürdü filmi izlemem diyebilirim. Ancak güzellik göreceli bir kavram tabi merak eden izlesin görsün herkes kendi fikrini söylesin. Ben beğenmedim beğenenlere de saygım var.
eğlenceli güzel bir film,kate hudson için bile izlenir,acık sahneler var ama böyle bir film için normal karsılıyorum,tatlı bir romantik komedi,bu türden hoşlananlar büyük keyif alacaksınız izlerken,hala izlemeyen varsa kacırmasın ;)
Oyuncuları adına izlenebilecek komik bir film hakikaten.Bel altı espriler,başlarda açık sahneler evet var fakat filmde sadece buna takılmamak lazım.Finalle güzel bağlanmış olay. 10/8
Sadece Kate Hudson çok başarılı performansıyla biryerlere gelmeye çalışan ama diğer yönlerden (hikaye, kurgu, Dane Cook ve Jason Biggsin performansları (!) tam bir fiyasko film.