Şimdi izledim filmi büyük beklentilerle izlenmezse ve filmi özümsemeye çalışırsnız gerçekten eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.ama bir simon pegg filmi beklemeyin. 6/10
Jack Jack Roussea kesinlikle katılıyorum. Film yüzünüzde tebessüm bırakacak yer yer kahkaha attıracak tarzda eğlenceli bir film. bu düşük puanı haketmiyor.
Neden bu kadar düşük puan almış anlayamadığım bir film. Doğru tabii bizim milletimiz absürd komedi seviyor, bir iki kıro hareketi bir iki de küfür olsun vur oynasın çal patlasın tarzında. Filmin birkaç yerinde gülmekten kopacağınız sahneler yer alıyor. Bana göre 5.9 değil en azından 7.5 alması gereken bir film.
Bu güzel komedi filminin bu kadar düşük oy almasına bende şaşırdım.Sitede gerçekten iyi olan filmlerin düşük puanlar alması beni çok şaşırtıyor.Herkesin zevkine boynumuz kıldan ince ama bu kadar da olmaz ki canım
kesinlikle komedi severlerin kaçırmaması gereken film. hele de her önüne gelenin saçma ve küfürlü esprilerle insanları güldürmeye çalıştığı şu günlerde yüzünüzü haklı sebeplerle güldüren film..
fiLm çok güzeldi.. başlarda pek komik espri yok.. en başlarda tabi.. bi yere gelince gülmekten kırılıyorsunuz.. sadece bir cenaze törenini anlatıyor film.. herşey karışıyor.. gülmekten kırıldıgım sahneler vardı.. :D izlenmesi gereken bir film..
Kesinlikle suratınızda en az kahkahaya sebep olabilecek bir film.Tabi herkesin espri ve komedi anlayışı farklıdır ve bu yüzden bu kadar az bir puan almış sanırım.Absürdlüğün harika bir şekilde yansıtılışı.Keyifli ve başarılı bir komedi filmi.