cougarcop
14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
türünde 'komedi' yazmasını hakediyor. salt komedi için çekilmiş ve bence bunu iyi başarmış.pek çok yerinde kahkaha ile güldüm. özellikle aptal ifadeler ve şapşal olaylar sıkmadan aksettirilmiş.8/10
klasik bir kara komedi.bence buradaki puan kadar kötü bir film değil.izlenebilecek ve sıkılınmıycak filmlerden biri.yani kısacası klasik bir ingiliz komedisi.ben beklediğimden ne azını ne fazlasını buldum.ama ne beklediğinizlede ilgili...
evet kesinlikle bir ingiliz komedisi herne kadar ortak yapımda olsa ingilizler daha ağır basıyor arkadaşalrımında dediği gibi 5-6 yer var çok komik film sıkmayan bir hava içerisinde olduğundan olayalrada hakim olabiliyorsunuz. bu gibi filmler çok hoş ve gişede de iş yapan filmlerdir bunun benzerini bizimkileridne yapamsı dileğimle.
epeydir aradığım bir filmdi. buldum ve izledim. tam bir ingiliz komedisi diyebilirm filme, birkaç sahnesi inanılmaz komik. izlemenizi tavsiye ederim, eğlendiriyor çünkü.
tavsiyem size sakin izlemeyin. butun film bi cenazede geciyor soguk sacma ingiliz esprileri dolu hep. tamamen vakit kaybi son yarim saatini bekleyemeden kapattim uzak durun...
'Bokolo' ve 'Aiglon Mustianapolis' adlı arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum. Çok çok eğlendim, bir an bile sıkılmadım. (Tırnak yemek gibi kötü bir alışkanlığı olan ben ilk defa bir filmde hiç tırnak yemedim, sadece filmi izledim!) Her şeyiyle -müzik, konu, karakterler, espriler, kurgu- mükemmel planlanmış, harikulade bir film. Amerikalılara, özellikle de sükse yapması beklenen, şaşaalı, milyon dolarlar harcanan ve çok uzun sürerek insanları bayan 'Hollywood' yapımlarına örnek teşkil etmesi lazım. İngilizler’den beklenmeyecek kadar başarılı bir film, bence tam bir şaheser! Komedi dediğin işte böyle olmalı. 10/10! (İngiliz aksanının hastası olduğum ve Amerikan aksanından nefret ettiğim için, filmden ayrı da bi zevk aldım)
bence son yıllarda çıkmışş en iyi komedi filmlerinden bir tanesi.. İzlerken sıkılmayacağınızın garantisini verebilirim çok eğlenceli bi film bence izlemeye değer..simon karakteri mükemmel
fragmanını çok beğendim. henüz izleyemedim ama en kısa zamanda izleyeceğim. Ancak korkuğum gibi olmaz inşallah. Çünkü güzel fragmanlardan korkuyorum :) filmin özeti değil de çoğu zaman can alıcı 1-2 noktası oluyor. onları da fragmana koyuyorlar. umarım öyle değildir. Güzel gibiydi. Bence izleyin.