Şiyar Boğa
1 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Filme bakınca John ve Savanah karakterlerinin birbirini bulması ve tamamlamasını görüyoruz. Fakat filmde eksik ve tamamlanmayan şeyler var misal johnun babasıyla ilişkisinin neden böyle olduğu, tim’in de johna savanah hakkında uyarması ve söylediklerinin ve yaptıklarının çelişmesi. Hayır oğlunu düşünüyorsun başka kadın mı kalmadı. Timi suçlamamak gerek ama savanah, birini seviyor ve sevmediği birisiyle evleniyor. Neymiş yalnız kalmış. Kendisi de biliyor ki johnu arasa John ona dönerdi. Sadece uzaktan mektup yazmakla olmuyormuş. Saçma olan yere gelirsek, Savanahın bütün bunları yapması ve johnun ona dönmesi, bağış yapması. Saflığın göstergesidir. Sonda da birlikte olma saçmalığıspoiler: Bunun başka bir açıklaması yok. Teşekkürler. spoiler: spoiler: spoiler:
İzlediğim güzel aşk filmlerindendi.Sitede bu kadar düşük puanlı olmasına inananmadım.Bence 6.1 lik bir film değil.Konusunu beğenmeseniz bile çekilen yerler ve sahneler bile etkileyici.İzlemenizi öneririm.
Az önce izledim filmi.Evet güzel bir işleniş var.senaryoda fena değil ama o başroldeki çocuk neydi öyle hayatımda bu kadar sabit suratlı oyunculukdan sıfır bir aktör görmedim.Tüm filmde 2 sahne hariç çocuğun sinirli,üzgün,normal halindeki suratı tamamen aynı.resmen bir süre sonra buna dikkat eder oldum.adam gibi bir AKTÖR oynatsalardı filmin etkileyici yönü su an hissettiklerimden kat be kat daha fazla olurdu.
bence çok iyi bir filmi sonunun ne olduğu pek anlaşılamasada oyuncular müzikler süperdifilmi izledikten sonra kitabıda okudum kitapda daha farklı bir son varkitaptaki mutsuz son filmde düzeltilmişbelkie daha iyi olmuştur
Bu kadar siyasileştirmeden yorum yapacağım ben de.Başında çok güzel bir tempoyla başladı.Çocuk soğuk olmasına rağmen kız direk kendini yakın gördüğünü belli etti zaten.Sonraki mektuplaşmalarda birden değişim ve o değişimin sebebi biraz daha çekici olabilirdi diyorum ben ama tamamen bu bir minnet duygusu diyorsunuz izlerken.Finali çok sıradan yalnız sonu daha iyi olabilirdi.
yorumlara bak ya sadece filme yorum yapacağım. film çok iyi ama the notebook ve the last song kadar etkileyici değil ama sıradanda değil 10/7.bence izlenebilir .sıkmıyor güzel bir aşk filmi..
11 Eylül olaylarından sonra bir Türk çıkıyor, o Türk yüzündende baş kahraman vuruluyor!!!!!. ama kahramanımız ölmüyor onun yerine kalkıyor görev süresini uzattırıyor. abd askerini böyle kirli oyunlarla yıldırmazsınız, hemde bir Türk tarafından olacak iş mi hiç.Çok ağır şeyler yazardım ama site kurallarına aykırı işte.
Saçma sapan ne anlattığı belli olmayan bir film..Aşk filmi falanda değil.Yahu daha 2 haftadır tanıyosun kızı.Ne bu ayaklar?Sinirlerimi zıplatan olay ise, 11 eylül olaylarından sonra yapılan operasyonların birinde bir türk çıkıyor karşımıza.Amaç nedir yani'Akıllarınca gönderme yapıyorlar..Neyin göndermesiyse..Aslında o sahneden sonra filmi kapatacaktım ama bakalım nasıl bitecek diye devam ettik işte..
Yorumların hepsini okudum 1 kişi değinmiş kendisini tebrik ediyorum.Terörizm denildiğinde bütün müslümanların ve türklerin ön planda olması heralde o kadar benimsetilmişki kimse bunla ilgili bi yorumda bulunmamış.Ne aşırı milliyetçi nede aşırı dinci biriyim ama afganistanda teröristin türkçe konuşması ve türkçe için bu b...tan dil demesi beni çok sinirlendirdi...Neyse filmin geneline bakılırsa gayet yavaş ve sinir bozucu.Başkasının hayatını kurtarmak için kendi ve sevdiği insanın hayatını hiçe sayıyor ki sevdiği kişide 2 hafta tanıdığı biri.Yıllarcada unutamıyor...eskidenmiş bunlar helede batıda aşklar bu kadar basite indirgenmişken.Puan vermek gerekirse 10/5
gereksiz şişirilmiş bir film.. beklentilerimi kesinlikle karşılamadı .. filimin gidişatı çok klişeydi; 2 hafta içinde deliler gibi aşık oluyorlar, sonra askerlik olmazsa olmaz 11 eylül görüntüleri (artık yeter)bitmek bilmeyen abd propogandası sonra beklemekten sıkılan kız falan filan hepsini yazmayalım .:) hele sonu tam bir hayalkırıklığı o saatte ikiside o yerde ... tesadüf sinamasını hiç sevmiyorum nedense...