can07
17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Dram filmlerinden hoşlanan arkadaşlara tavsiye ederim yinede.Fakat beni çok fazla etkilemedi konu daha iyi işlenebilinirdi diye düşünüyorum.İyi seyirler .. 10/6
İzlemeden önce beklentilerim çok yüksekti ama izledikten sonra hayal kırıklığına uğradım. Yorumlar olumsuzdu ama bu kadarını tahmin etmiyodum daha iyi olabilirdi. Merak edenler izlesin.
Bu kadar güzel bir kitap ancak bu kadar ziyan edilebilirdi.Kitabın duygusallığının zerresi yok.Kitapta olup yansıtılmayan hatta farklı yansıtılan şeyler var.Kitapla kıyaslandığında çok kötü.
Senarist Nicholas Sparks The Notebook uda yazan kişi.çok sağlam işler çıkartıyo ve buda son film kitabından uyarlanan.Amerikada cok popiler kişi ondandır avatarı geçmesi Türkiye de kaç kişi biliyo bu adamı...
belki güzel kitapmış ancak yönetmen ne kadar dandik bir yönetmen olduğunu göstermiş,ayrıca Afganistan da askerlerin çatışma sahnesinde teröristlerin Türkçe konuşuyor olmasıda bir ayrı komedi olmuş,birisi bu filmin yönetmenine söleyebilirmi acaba Türkiyenin adını dolaylıda olsa karalamayı bırakmalarını!!!! 10/5
filmi izlemeden yorum yapmayın bi daha..gidin filme öle yorum yapın...saçma sapan karşılaştırmalar ve yorumlar yapmayın.filmi izlemiyen insanlar düzgün yorumlar yapsın üyeler.
Avatarın rekorunu falan kırdığı yok. Sadece ilk hafta sonu 30 milyon dolar hasılat elde ederek tam 7 hafta 1. sırada kalan Avatarı geçmiş. Şu anda Amerika hasılatı 78 milyon dolar, Avatarın hasılatı ise Amerikada 730 tüm Dünyada ise 1.908.000.000 dolar yani neredeyse 40 kat fark var.
avatarın gişe rekorunu geçmesi söz konusu değil.avatar 1 milyar doları aştı tüm sinema tarihinin en çok gişe yapan film ünvanını titanicin elinden aldı.tabiki normaldir haftalardır gösterimde 1 numara kalan bir filmi vizyona daha yeni giren bir filmin geçmesi.çünkü box office listeleri haftalık açıklanıyor.
fragmanını izledim gerçekten hoş bir filme benziyor abd de avatarın gişe rekorunu kırdığına göre gerçekten kaliteli bir romantik film. sabırsızlıkla çıkacağı günü bekliyorum.......