Sevgili John
    3,3
    Sevgili John hakkında görüşlerin ?

can07
    can07

17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Dram filmlerinden hoşlanan arkadaşlara tavsiye ederim yinede.Fakat beni çok fazla etkilemedi konu daha iyi işlenebilinirdi diye düşünüyorum.İyi seyirler .. 10/6
    vva1
    vva1

28 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    İzlemeden önce beklentilerim çok yüksekti ama izledikten sonra hayal kırıklığına uğradım. Yorumlar olumsuzdu ama bu kadarını tahmin etmiyodum daha iyi olabilirdi. Merak edenler izlesin.
    freecritic
    freecritic

25 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Bu kadar güzel bir kitap ancak bu kadar ziyan edilebilirdi.Kitabın duygusallığının zerresi yok.Kitapta olup yansıtılmayan hatta farklı yansıtılan şeyler var.Kitapla kıyaslandığında çok kötü.
    ozlem-caliskan
    ozlem-caliskan

12 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    kitabını okumadım ama filmi beğendim sıcak bir filmdi. babası ile olan sahne ve sonu insanın içini hem acıtıyor hemde ısıtıyor..
    shafack86
    shafack86

3 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    arkadaşım hiç beğenmedi.. :)
    ozgur82
    ozgur82

23 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Senarist Nicholas Sparks The Notebook uda yazan kişi.çok sağlam işler çıkartıyo ve buda son film kitabından uyarlanan.Amerikada cok popiler kişi ondandır avatarı geçmesi Türkiye de kaç kişi biliyo bu adamı...
    Selçuk Orhan
    Selçuk Orhan

21 Mart 2010 tarihinde eklendi
    belki güzel kitapmış ancak yönetmen ne kadar dandik bir yönetmen olduğunu göstermiş,ayrıca Afganistan da askerlerin çatışma sahnesinde teröristlerin Türkçe konuşuyor olmasıda bir ayrı komedi olmuş,birisi bu filmin yönetmenine söleyebilirmi acaba Türkiyenin adını dolaylıda olsa karalamayı bırakmalarını!!!! 10/5
    dqqqqq
    dqqqqq

20 Mart 2010 tarihinde eklendi
    filmi izlemeden yorum yapmayın bi daha..gidin filme öle yorum yapın...saçma sapan karşılaştırmalar ve yorumlar yapmayın.filmi izlemiyen insanlar düzgün yorumlar yapsın üyeler.
    gerceksoz-2
    gerceksoz-2

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Avatarın rekorunu falan kırdığı yok. Sadece ilk hafta sonu 30 milyon dolar hasılat elde ederek tam 7 hafta 1. sırada kalan Avatarı geçmiş. Şu anda Amerika hasılatı 78 milyon dolar, Avatarın hasılatı ise Amerikada 730 tüm Dünyada ise 1.908.000.000 dolar yani neredeyse 40 kat fark var.
    kaan-06
    kaan-06

28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    avatarın gişe rekorunu geçmesi söz konusu değil.avatar 1 milyar doları aştı tüm sinema tarihinin en çok gişe yapan film ünvanını titanicin elinden aldı.tabiki normaldir haftalardır gösterimde 1 numara kalan bir filmi vizyona daha yeni giren bir filmin geçmesi.çünkü box office listeleri haftalık açıklanıyor.
    elenor611
    elenor611

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    fragmanını izledim gerçekten hoş bir filme benziyor abd de avatarın gişe rekorunu kırdığına göre gerçekten kaliteli bir romantik film. sabırsızlıkla çıkacağı günü bekliyorum.......