3,7
In Bruges hakkında görüşlerin ?
15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
filmde hiç bi akıcılık yok...her cümlenin başı sonu fuck...sürekli diyalog ve gerçekten sıkıcı bir filmdi..sakın beklenti içine falan girmeyin..
4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
oyuncular farklı olsa belki filmi 30 dk izlemeden kaparsınız.. ama avrupanın soğuk ve durgun şehrinin havasını, filmdeki o sade ve boş diyalogları bu kadar eğlenceli ve dayanılabilir hale getiren adamlar olunca 2 saat anlamadan geçiyor.. sonunda ise herbir karaktere hayran kalarak ağzınız açık bir biçimde filmin bittiğini farkediyorsunuz..
31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmin çok etkileyici insanı çeken bir havası var oldukça ilginç bir konusu var çok eğlenceli bir film 2008 in en eğlenceli filmleri arasında bence collin farrell harika oynamış tavsiye ederim.
24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
güzel ve enteresan bir film...izlenmesi tavsiye edilir...8,2/10
12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
this is an original film.

diyaloglar müthiş esprisinin gizemine hayaran kalacaksınız
30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
tür kısmına komedi yazılmasını anlamış değilim. tamamen dram, bilemedin trajedi
27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
filmin her dakikasından keyif aldım..hele colin in üçgen kaşları yok mu :) siddetle tavsiye olunur ..
2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
In Bruges (Brüjde) üç ayrı kötü adamın, üç ayrı vasfı üzerine bina edilmiş. Birincisi Ray'in üzerindeki bu işlerin adamı olmamasından dolayı ortaya çıkan bir çocuk katilinin ?vicdan azabı? hali. İkincisi Ken'in yaşadığı itaat ve merhamet çatışması ve son olarak Harry Waters'in prensiplerine bağlılığının verdiği taassup. Bu üç temel mefhum etrafında yine bir takım metafizik değerlerin insandaki tezahürünü irdeliyor Martin Mcdonagh. Filmin dikkat çekici bir yönü ise, İki kötü adamın (Ken ve Harry Waters) gözünden kentin mimarisine, tarih dokusuna göndermeler yaparak çok derin estetik mülahazarda bulunulması, böylelikle üst-estetik görgüyü kötülük peşindeki bilinçlerden sunarak deyim yerindeyse onu nötürleştirmesidir.
4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
in bruges,bugüne kadar çekilen filmler arasında benzeri olmayan bir film.usta oyuncuların bedenlerinde can bulan harika karakterler,muhteşem müzikler ve arka fonda tüm güzelliğiyle bruge kenti.filmde geçen satırlar yazarın kaleminden döküldüğü anda kendi bağımsızlıkları kazanmış,filmin içinde adeta kendilerine ait bir yer bulmuşlar.siyahlarla beyazlar arasındaki savaşlar,cüceler,kiralık katiller ve kendi dünyalarında oluşturdukları etik kuralları.tüm bunlarla In Bruges son yıllarda çekilmiş en iyi bağımsız film.ve en iyi filmlerden biri.sırf kilisede geçen pederle konuşma sahnesi için bile izlenir.
7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bazı arkadaslar filmde aksiyon yok sıkıcı tarzı şeyler söylemiş.filmi izlemeyenler kesinlikle bu yorumlara aldırmayın.Bu film tek kelimeyle mükemmel. film içinize işliyo hiç bitmesin istiyorsunuz.Tüm sinema severlerin izlemesi gerektigini düşünüyorum
27 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmi nihayet izleyebildim.Sıradan bir filmdir,vakit geçsin diye izlediğim bu film,bana harika bir sürpriz yaptı.Gerçekten dramı ve mizahı harika harmanlamış,kurgusu ve sonu çok güzel bir film olmuş.Colin Farrel,Brendan Gleeson ve Ralph Fiennesin üçü birlikte çok başarılı performanslar sergilemişler.Şehir,müzikler de bambaşka idi.Kesinlikle bir bakın!8/10
20 Eylül 2010 tarihinde eklendi
orta derceli bir film sıkıcı değil ama mükemmel de değil izlenir yani
24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Basit, çok çetrefilli olmayan bir konu..
Filmin akması iyi oyuncular sayesinde.. İzlerken sıkılmadım..
İzlenmesi gereken bir film değil bence, izlemeseniz çok şey kaybetmezsiniz. Benim açımdan "kazandım" dediğim şey Colin Farellin arkadaşı (ortağı) rolündeki ve bu filmle tanıdığım Brendan Gleesonın oyunculuğunu izlemek oldu. Hakaten iyi oyuncuymuş.. 6/10
15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İngiliz yapımı komedileri sevenler için müthiş bir film... Fazlasıyla da duygusal ayrıca... 9/10
18 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film tarz biraz farklı ben full aksiyon arıyorum diyorsanız size göre değil...