ilk denemeye göre güzel bir filmdi zaten bu filme bi amacı war die gidiosanız o sizin hatanız bu filmler sadece stres atmak için gidilir örneğin dizi olarak avrupa yakası boş bir dizi ama eğlenceli bu film de öyleydi bence hem herkes bu kadar eleştirio ama sinemada boş yer yoktu walla herkes bu filme gidio
Kotu bir filmdi.Oyunculuk cok kotuydu.Cogu sahne ansizin bitti insanlar birseyler beklerken diger sahneye gecti.Ayrica film boyunca dalgali bir deniz goruntusu ekrana verilip duruldu o da sacmaydi.Bu tarz filmleri turklere uygun bulmuyorum.cunku insanlar kendi kulturune uygun filmleri guzel yansitabililer.Bu film de bize uygun olmadigindan beceremedik oynamayi.Ayrica Cuneyt Arkin gibi bir ustat nasil bu rolleri kabul eder anlam veremiyorum.Cok komik durumlara dustu.Cok gulunctu o halleri yakistiramadim yazik!!! Filme beni biraz guldurmesinden dolayi 4 veriyorum.Ayrica sunu da soylemeliyim bu tarz filmlerde Punk yada punk-rock müzik kullanmalıydılar diye dusunuyorum.basarili olmus ornek filmlere baksinlar.Bunu göreceklerdir.
Acikcasi film hic umdugum gubu cikmadi daha ozgun bir film beklentisindeydim.Filmin bazi kareleri bana bir yesil cam klasigi olan hababam sinifini andirdi.
iyi değildi sadece sakar olanın sahneleri komikti onun dışında birsey yoktu bu filmi o kadar abartılar güzel diye ama zevk alamadım plajda bunun bin katı güzellikte en azından sahneleri daha komikkk