1,9
Çılgın Dersane hakkında görüşlerin ?
4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
güzel ve komik bi film..beklediğimden iyiydi, gülmek isteyenler kesinlikle gitsin
15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hç beğenmedim
23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film fena değildi neşeli gençlik filminden çok daha güzeldi biraz saçma olmuş ama türk filmlerine göre hoş bi filmdi.
2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Fena sayılmaz kömik ve güzel sayılabilecek bir türk filmi.
2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Her turlu harika kesinlikle gidin gerçekten çok guzel muzikler olsun komedi olsun guzel bir film ama gençlik filmi yani aile için pek değil
4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Evet bu filme gidin çünkü ahlak değerlerimizi nasılda değiştirip amerikan gençliği özentisi olmuşuz görürsünüz.
1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ilk denemeye göre güzel bir filmdi zaten bu filme bi amacı war die gidiosanız o sizin hatanız bu filmler sadece stres atmak için gidilir örneğin dizi olarak avrupa yakası boş bir dizi ama eğlenceli bu film de öyleydi bence hem herkes bu kadar eleştirio ama sinemada boş yer yoktu walla herkes bu filme gidio
18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ya bu film bi ilginç ya...oyunculukları hiçç beğenmedim ben..onun dışında biraz komikti tabi eğlenmedim değil...
16 Mart 2007 tarihinde eklendi
film okadar iyi değil sadece bazı yerleri komik diğerleri bence saçma izlemenizi pek fazla tavsiye etmem
10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Kotu bir filmdi.Oyunculuk cok kotuydu.Cogu sahne ansizin bitti insanlar birseyler beklerken diger sahneye gecti.Ayrica film boyunca dalgali bir deniz goruntusu ekrana verilip duruldu o da sacmaydi.Bu tarz filmleri turklere uygun bulmuyorum.cunku insanlar kendi kulturune uygun filmleri guzel yansitabililer.Bu film de bize uygun olmadigindan beceremedik oynamayi.Ayrica Cuneyt Arkin gibi bir ustat nasil bu rolleri kabul eder anlam veremiyorum.Cok komik durumlara dustu.Cok gulunctu o halleri yakistiramadim yazik!!! Filme beni biraz guldurmesinden dolayi 4 veriyorum.Ayrica sunu da soylemeliyim bu tarz filmlerde Punk yada punk-rock müzik kullanmalıydılar diye dusunuyorum.basarili olmus ornek filmlere baksinlar.Bunu göreceklerdir.
30 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Acikcasi film hic umdugum gubu cikmadi daha ozgun bir film beklentisindeydim.Filmin bazi kareleri bana bir yesil cam klasigi olan hababam sinifini andirdi.
10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar insaf buna 1 den fazla puan verilir mi???
23 Mart 2007 tarihinde eklendi
özenti bir filmdi.esprileri bile çok basitti.kötüü
9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
5. kez gittim hala doyamadım:)
11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
iyi değildi sadece sakar olanın sahneleri komikti onun dışında birsey yoktu bu filmi o kadar abartılar güzel diye ama zevk alamadım plajda bunun bin katı güzellikte en azından sahneleri daha komikkk