Çılgın Dersane
1,9

burak1122290
burak1122290

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel türk komedi filmi.10 üzerinden 11.
emotion1717
emotion1717

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gençliğimizi kötü bir sekılde gösteren bir fılm.arkadaslar daha kaliteli filmler niye yapamıyoruz ki biz??bence paranıza yazık...ama boş vaktiniz varsa gidip fikir edinmenizde fayda var derim...
pyron-curse-1905
pyron-curse-1905

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Film tam bi hayal kırıklığı... Konu cok kopuk senaryo da kötü...Türk sinemasının bi ayıbı olmus bu film..
jack126
jack126

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence film güzeldi.. bazıları demişki işte film hiç türk gençliğine uymuyordu bunların hepsi olmicak şeyler hangi dershane yapabilir ki fln demiş .. ama arkadaşlar bu bir film.. film yaratıcılığı ile konuşur . eğer bilindikler şeyler olursa örneğin türkiyenin halini anlatırsa sıkıcı olmazmı zaten biliyoruz deriz gitmeyiz ama farklı filmler görmediğimiz hep hayalimizde bile görmeye kortuğumuz şeyleri filme yansıması bence güzell .. anlayacağınız dilden konuşim şimdi demişsinizki bunu hangi dershane yapar böle bişe imkansız fln.. peki şuan ki gibi olan dershaneler şeklinde çekilseydi mantıklı keyifli yaratıcı olurmuydu .. düz sade bildiğimiz bir dershane modunda bence hiç de keyifli olmazdıı ..filmin amacı insanrın görmek istediklerini filme yansıtıp onları stresten ve keyif almak için yapılan bir sanat ??
halilkck
halilkck

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Filme Turk Fılmlerı Arasında Bakarsak Suankı En Iyı Turk Fılmlerınden Bırısı Ancak Yabancı Sınemaya Daha Cok uzaklardayız.
nidaoku
nidaoku

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmin bence tek iyi yanı müziği gerisi bomboş. ticari amaçla yapılmış bir film zaten ne kadar başarılı olabilir ki
seymaezber
seymaezber

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hiç beğenmedim paranızı boşa harcamayın
dans-valley
dans-valley

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Turk filmleri arasında ev iyisi denebılır ama yabancı fılmlere daha yetışememişiz. . .
kedi-5286
kedi-5286

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok komik bir film onu izlerken keyif aldım ve gülmekten bayılacaktım
comertengin
comertengin

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ben sinemaya türk filmi seyretmek için gitmezdim, boşa vakit harcamazdım ama son zamanlardaki bir kac calışmayı beyenip bundan sonra türk filmlerine de gidebileceğimi sanmışken.. bu filim çılgın dersane amerikan yapımı taklit hiç yakışmamış yine eskiye dönücem herhalde..
quicksand1903
quicksand1903

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Ne başı ne sonu ne de bir anlamı var.. yazık valla böyle filmlere akıtılan paralara vede zamana.. Türk sinemasının yüz karalarından bir tanesi
amsaka
amsaka

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çoooooooooooooooooook süperrrrrrrrrrr bir film gitmenizi tavsiye ederim ben çok beğendim!!!
feyyyaz93
feyyyaz93

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok güsel bi film yani cinsell bölümleride war ama kusursuz insan olmicağı gibi kusursuzda bi fil yoktur gerçi b bi kusur değil ben bu filme mehmet aslan için gittim hemen hemen ama çok güzell Brawoo Harika
canci2004
canci2004

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
beklediğimden kötü bir filmdi sinemada izleyenlerin yaş ortalamasıda baya düşüktü. filmin konusuda yoktu sanırım kısacası kötü...
orhan0089
orhan0089

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
su anda vizyondaki en iyi turk filmi bu film izlenmeli