1930 Amerikasını anlatmış olması filme ayrı bir çekicilik katıyor.Angelina Jolienin usta oyunculuğu konusunu hayatın bir parçasından alan bu filme ayrı bir değer katıyor.
Ağır aksak işleyen bir hikaye, klasik bir anne sevgisi dramı gibi duruyor ilk başta ve açıkcası Angelina Jolienin dram türündeki "The Good Shepherd" ındandan sonra mı bilmiyorum, inanılmaz bir ön yargıyla yaklaştım filme.Ondan hiç böyle bir film beklemiyordum gerçekten.
Bu olayların gerçekte yaşanmış olması hayret verici. Bir annenin arayışından çok, toplumdaki "düzen" üzerinde bir reforma dönüşüyor adeta.
Filim arşivlik bir film değil angelina jolie o kadar üstün bir performansta sergilememiş hatta oynadığı karakter çok durgun bir karaktermidir nedir yada kendisimi öyle oynamış bilemem öyleydi. İzlemeseniz birşey kaçırmış sayılmazsınız ama tarihi dönemlere meraklıysanız izleyebilirsiniz
Angelina Jolie o ödülü gerçekten hak etmiş. Mükemmel ötesi bir film ve oyuncu kadrosu. Türk düblörlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Özellikle Angelina’nın dublörü tam duyguyu vermiş.
Film çok iyiydi Angelina Jolie nin oyunculuğu harika filmin konusu da çok güzel baştan sona hiç sıkılmadan izledim bence oscarı hakeden bir film ve angelina nın oyunculuğu da oscarlık bence, izlemek isteyenlere tavsiye ederim uzun zamandan beri izlediğim en iyi drama...
Cok guzel bir filmdi. Once biraz teredut ettim basinda izlemekte. Ama tabi basoyuncu Angelina Jolie olunca ve film dram olunca, merakima yenik dustum:D Ve iyiki izlemisim, super bir filmdi. Dram sevenler kesinlikle izlesin derim!! ps: Angelina Jolie cok sade ve sakin oynuyo burda, alisilmis disi. Ama gercek olayin kahramani annenin resimlerini googledan tiklarsaniz, ne kadar rolunun hakkini verdigini inanirsiniz!
Son zamanlarda çok film izliyorum ve bu film gerçekten güzel..Gayet sürükleyici hiç sıkılmıyosunuz..Ama çok uzun,bence buna gerek yoktu bazı sahneler gereksiz yere uzun.Bunun sebebi belki gerçek hikayeye uyum sağlaması için olabilir..tavsiye ederim.8/10
bence gercek bir hikaye ile angelina jolienin oyunculugu gercekten cok guzel bir noktada birlesmis.mutlaka gorulmesi gereken bir film diye dusunuyorum.oyunculuk ust duzeyde...
ilk baslarda acaba sıkılırmıyım diye basladığım filmi izlerken 2 saatin nasıl gectiğini bile anlayamadım gercekten cok ama cok guzel ve etkileyici bir filim olmus tebrik ediyorum emegi gecenleri bence izlmelisiniz akıcı sıkılmıcaksınız emin olun :)