turan
15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Gayet eğlendirici bir film. Magazinsel; birçok ünlüyü toplayan; hoş bir film... Bazı arkadaşlar çok fazla şey bekliyor galiba...Tamam oscarlık değil senaryoda çok ilginç değil ama güldürüyor:)
aslında film güzeldi konusu iyidi ama tek kusuru filmin kısa olması sanki filmin özetini izlemişim gibi oldu.biraz daha süresi olsa konuya iyi değinselerdi daha iyi olurdu
filmin müziklerinden başka elle tutulur birşeyi yok onlarda anonim zaten.ya kartal tibet neden böyle yapıyor anlamış değilim.oyunculuğu süper olan birinin filmlerinin böyle olması üzüntü verici. bakın Mel gibsona adam oyunculuktan sonra süper filmler çeviriyor. yapma kartal amcacım lütfen türk sinemasını biraz daha ileriye götür. dünyayı kurtaran adamın oğluyla , amerikalı karadenizli filmlerle olacak işler değil. bir kere senaryo çok gereksiz olmuş. senaryo iyi olsaydı bu oyucularla başyapıt çıkardı bence. Kartal Tibetin artık Atıl Kurtu atıllıktan kurtarması lazım. bu zihinler daha güzel senaryolar çıkarabilir.
Çok gereksiz ve kötü bir Türk filmi daha. Ünlü isimleri afişe koyup, ilginç bir isim ve konu bulunarak gişe başarısı hedefleyen ucuz bir yapım. Gerçekten çok başarısız. Harcadığınız vakte değmeyecek kadar kötü...