1,8
Amerikalılar Karadeniz’de 2 hakkında görüşlerin ?
15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Gayet eğlendirici bir film. Magazinsel; birçok ünlüyü toplayan; hoş bir film... Bazı arkadaşlar çok fazla şey bekliyor galiba...Tamam oscarlık değil senaryoda çok ilginç değil ama güldürüyor:)
18 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmi izlemeye gerek yok ki birde buna yorum yazalım 1/10 metin abiye yakışmadı
25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
aslında film güzeldi konusu iyidi ama tek kusuru filmin kısa olması sanki filmin özetini izlemişim gibi oldu.biraz daha süresi olsa konuya iyi değinselerdi daha iyi olurdu
sinema
1 ziyaretçi
30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bu filmin 1.si nerde desem, filmin içindeki tüm espirilerle aynı saçmalık derecesinde olur sanırım :D
28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
müzikleri ve oyuncalır iyiydi fakat film iyi değildi
14 Nisan 2008 tarihinde eklendi
filmin müziklerinden başka elle tutulur birşeyi yok onlarda anonim zaten.ya kartal tibet neden böyle yapıyor anlamış değilim.oyunculuğu süper olan birinin filmlerinin böyle olması üzüntü verici. bakın Mel gibsona adam oyunculuktan sonra süper filmler çeviriyor. yapma kartal amcacım lütfen türk sinemasını biraz daha ileriye götür. dünyayı kurtaran adamın oğluyla , amerikalı karadenizli filmlerle olacak işler değil. bir kere senaryo çok gereksiz olmuş. senaryo iyi olsaydı bu oyucularla başyapıt çıkardı bence. Kartal Tibetin artık Atıl Kurtu atıllıktan kurtarması lazım. bu zihinler daha güzel senaryolar çıkarabilir.
2 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
2/10
21 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok kötü, berbat, çöp...
10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
5 puan bile fazla
Biri Kartal Tibet’i durdursun
8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yazık ya bu film izlenmez koymuşlar ünlüleri öylesine konuşuyolar bence bu film değil 5.1 puanı -5.1 puanı bile haketmiyor
8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
sinamada izlemiştim izlemez olaydım kartal tibet film yapma artık yeter bu adam ilerde yeni tarkan çeker kendi oynar:)
7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Çok gereksiz ve kötü bir Türk filmi daha. Ünlü isimleri afişe koyup, ilginç bir isim ve konu bulunarak gişe başarısı hedefleyen ucuz bir yapım. Gerçekten çok başarısız. Harcadığınız vakte değmeyecek kadar kötü...
24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Çok gereksiz bir film.senaryo açısından da çok fakir.
15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok gereksiz bir film. bu filme harcanan paraya acıdım!