afişteki bunun 1.si lafından herşeyi anlamalıydım hayatımda yaptığım büyük hatalardan biri bu filmi izlemek oldu zaten filmin çıkış zamanı bayrama denk geliyo adamlar seyirci bi nane var sanır girer biz de köşe oluruz diye yapmışlar bu filmi gidin dizi reklamları izleyin ama bu filmi kesinlikle izlemeyin sinema zevkiniz kaçar
çok basit bir film olmus filmi izlerken bir sonrakı sahnede ne olacagını tahmın edebılıyorsun kadro gusel ama bu guzellığı fılme yansıtamamıslar.daha guzel bır fılm ortaya koyabılecek tecrube ve yetenege sahıp kısıler var fılmde...
Oyuncu kadrosunu çözemedim derken bir de hayatımda karşılaştığım en kötü seslendirme kadrosu burada oy oy Film mi tabi 10/1 fiyasko amerikalılar beynimizde karadeniz de değil
Bu filme iyi film demekj cçmertlik olur. Ama yerden yere vurmakta bence biraz ağır kaçıyor. Bence film haddini bilen, ahım şahım bir film olmadığının farkında olan iyi bir seyirlik. Çok fazla dikkat gerektirmeyen, yormayan, izleyiciyi eğlendiren, güldüren kısacası işini yapan bir film. Ben zevkle izledim. Oyuncular bence ellerinden geleni yapmışlar. Metin Akpınar zaten büyük oyuncu, Peker Açıkalın bence başarılıydı, Kıvanç T. bence idare etmiş, Müşfik K. çok sempatikti. Ama beni en çok şaşırtan Kadir Çöpdemir oldu. Beklediğimden çok daha başarılıydı. Beni çok güldürdü.Sonuç olarak beni çok tatmin etmeyen, iyi bir filmdir diyemeyeceğim ama yinede oyuncularının hatırına ve güzel Karadeniz’in hatırına izlenir.
arkadaşlar bu filmi çekmek gerçekten çok zor olmuş olmalı ben kartal tibeti tebrik ediyorum böyle bir kadroyla bu kadar kötü bir film çekmek her baba yiğidin harcı değil ya kötü olacağını tahmin ediyordum da bu kadarını da beklemiyordum...
Hayatımda izlediğim en berbat Türk filmiydi.Bu kadar saçma konu görmedim.(gerçi konuda yok ). bu filmi izleyeceğinize gidin evinizde yatın rüya görün daha iyi.