Bir oyuncu kadrosu böyle heba edilemez. Demek ki bizim değer verdiğimiz oyuncular böyle filmlerde oynamayı kabul ediyorlarsa, bu işten para kazanmak çok zor olmaya başlamış. Üzücü. Gerçektenn çok kötü bir film.
Filmin bir sahnesinde karadeniz aksanıyla,diğerinde nişantaşı edasıyla konuşan karakterlerden mi bahsetsem,çıplak bacaklarıyla köy ortasında çamaşır yıkayan karadenizli kızı,üç günlük sakalıyla nöbet tutan türk askeri kompozisyonlarını mı anlatsam bilemiyorum.Sözün özü: "hazır Türk sineması patlamışken biz de bi film patlatsak yahu" ana fikriyle yola çıkmış bazılarının,bu kadar usta oyuncuyla ne kadar kötü bi film çekilir dersini çok iyi anlattıkları bir film ilginizi çekerse izleyin derim.Yok biz bu dersi yıllarca gördük diyenlerdenseniz vaktinizi ve paranızı boşa harcamamalısınız.
afişteki bunun 1.si lafından herşeyi anlamalıydım hayatımda yaptığım büyük hatalardan biri bu filmi izlemek oldu zaten filmin çıkış zamanı bayrama denk geliyo adamlar seyirci bi nane var sanır girer biz de köşe oluruz diye yapmışlar bu filmi gidin dizi reklamları izleyin ama bu filmi kesinlikle izlemeyin sinema zevkiniz kaçar
nedense son zamanlarda çok fazla türk filmi geliyor vizyona ama çoğunluğuda sıradandan bile daha kötü filmler. arada babam ve oğlum gibi tek tük iyi filmler gelsede ben artık türk filmi izlemeden önce iyice düşünmek lazım diyorum. böyle kötü filmleri izleyerek harcanacak vaktye çok yazık.
daha iyi bir film olabilirdi bence.ha bide kıvanç tatlıtuğ'a bi önerim olacak.türkiyenin aktörü olmaya adaysın anlaşılan.ama iki karpuz bi koltuğa sığmaz.ya mankanlik ya oyunculuk.kendini geliştirmen gerekiyo...
hayal kırıklığı sadece bunları yazabilirim zaman para ve türk sinemasını sevmeye başladıysanız bu filimden uzak durun derim. eğlenceli vakit geçiririm diye bir hayaliniz varsa şimdiden vazgeçin : ( üzgünüm ama olmamış bu kadroya bu filim olmamış