Ahmet Büke
23 Ocak 2022 tarihinde eklendi
yani çizgi film kıvamında çoğu sahne… ölümcül bir silahın peşindeki iyi ve kötü adamlar… aksiyon kovalamaca dövüş sevenler buyursunlar.. Bu kadar fantastik silahlar dövüş ve kovalamaca sahneleri benim tarzım değil.. O yüzden puanım 10/3,5
Bir film günümüz teknolojisini, imkanlarını ancak bu kadar kötü kullanabilirdi. Daha önceden bir sürü filmde gördüğümüz tip çatışma sahneleri, kostümler ve hikayesi olan gereksiz bir aksiyon filmi. Stephen Sommers, Mummy filminden sonra bu kadar kötü bir film yapmayı nasıl başarmış, hayret bir şey. 3,0/10
Paristeki sahneleriyle benim aklımda kalacağını düşündüğüm,baştan sona heyecanlı bir aksiyon stephen sommers dan,abartılar olmasa daha iyi olurdu ama yinede güzeldi
İlk saniyesinden itibaren klişe yağmuruna tutan abartılarla ve saçmalıklarla dolu, tek bir akılda kalıcı diyoluğun iyi bir oyunculuğun olmadığı bol aksiyon bol efek mantığıyla şişirilmiş kötü bir film.
bu filmi uzun bir süre izlemedim ama izlediğim zaman keşke dedim içimden keşke daha önce izleseydim film gerçekten çok güzel izleyiciyi hiç sıkmıyor film bittiği zaman muhakkak bir defa izlemek isteyeceksiniz çok üzel bir film
Çizgi dizinin ruhuna tam olarak, sadık kalınmasa da. Aksiyon şöleni için seyredilir. Küçükken, oyuncakları ile oynadıysanız, nostalji hissi de uyanabilir seyrederken...
Aksiyon sahneleri ve görsel efektlerle göz dolduran bir film ...Silah ticaretinin en önemli kuralı ...İki tarafa birden silah satmak ve satarken asla yakalanmamak ...
bu puanı nasıl almış aklım almıyor puanı en az 8.3 olalı muhteşem bir aksiyon baştan sona sarıyor kesinlikle izleyin. izlediğim en iyi aksiyonlardan biri