roketbekir
19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Ya geçin bunları ya Stephen Sommersse koy sepete adam aksiyonun kitabını yazdı ya filmlerinde sıkıcı saçma senaryo olmaz bkz Mumya,mumya2,akrep kral Ve Van helsing son çevrilen mumyayı gördünüz fark ortada Adam bu seferde aksiyonları harmanladı süper bişiy çıktı ortaya bu adam oscar alamaz ama paranıza her zman değer gidin izleyin beğeneceksiniz
arkadaşlar ben filim diye buna derim 1, dakkada aksiyon başlıyor sonuna kadar devam ediyor ben bu filme bayıldım gerçekten gidin paranızın karşılığını alacaksınız şimdiden iyi seyirler.
bir yorumcu için izlediğim filmlere bakarsan neden 1 verdiğimi anlarsın demişsin. ama bana kalırsada bir tek 21 gram eder. diğerleri sinema demiyorum bile.
Yani demek istiyorum ki. kendini iyi bir sinema yorumucusu sanıyorsun ama listende adam gibi bir filmde bulamadım.
Senin alyaışında da sanırım korku gerilim filmleri revaçta.
Öncelikle film görsel yönden gerçekten mükemmeldi. Herşeyi çok gerçekçiydi. Teknolojik olaylar çok abartılmamıştı. Ve insanı her an heyecanlandırabiliyordu. Film çok hızlı bir filmdi. Ama aksiyonsuz hiç bir sahnesi yoktu. Filmde şu kısımda sıkıldım bu kısımda sıkıldım diyen varsa aksiyon filnlerinden hoşlanmıyor demektir.Oyunculukda gayet başarılıydı. Senaryoda ne oldugu nasıl oldugu bilinmeyen gereksiz atmalar yoktu. Herşey birşeye dayanıyordu. Görsel efektler zaten süperdi. Kısacası herkezin hiç sıkılmadan izleyebilecegi bir film. :)
Film efekleri gerçekten çok iyi o yüzden dvdsi çıkınca izleyeceğim fakat oyuncuların özel suitleri ea games in ünlü oyunu crysisde ki suitlere çok benziyo ordan bi alıntı olmuş galiba
öncelikle; kesinlikle fantastik film severlerin kaçırmaması gereken bir film. heyecana, aksiyona doyuyorsunuz. filmin ortalaması daha fazlası olması gerekir kanaatimce. bazıları fanztastik filmi sevmeyenler direk 1 veriyorlar. Allahtan korkun bee. sırf mükemmem efekler için bile en az 5 puanı hakediyor. o kadar oyduruktan ve de saçma türk filmlerini gidip izliyorlar ve 7-8 puanı rahatlıkla veriyorlar. böyle mükemmem filmlere 1-2 puan verip filmin ortalamasını düşürüyorlar.
2. bir konuda bazıları diyor ABD yi övüyor diye. ya Allah aşkına siz bu tarz filmleri yapın siz kendi ülkenizi övün o zaman. tabiki adamlar kendi rodusunu övecek. nasıl ki türk filmleri Tüklüğü öven filmler yapıyorlarsa bunlarda tabiki kendisini övecek. bunda anlaşılmayacak ne varki.