3,9
The Condemned hakkında görüşlerin ?
2 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Ben mutlu son aşığıyım arkadaş, güzel bitti. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bu senaryo şimdiki zamanda çekilmiş olsa emin olun çok daha kaliteli şeyler ortaya çıkabilirdi.
14 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Beklediğinizden çok daha fazla beğeneceğiniz filmlerden biri...
3 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Türkiye de vizyona girmemiş, 'Yaşamak İçin Öldür' gibi, klişe bir isimle DVD ye çıkan filmlerden. Yoğun akıcı bir aksiyon. Ben sevdim.
9 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Konu itibariyle çok güzel.Beklediğimden daha güzel bir filmdi.
13 Mart 2010 tarihinde eklendi
Yorumcu arkadaşlar bu filmin Death Race, Turnuva gibi filmlere esin kaynağı olduğunu belirtmişler.Oysaki insanların birbirlerini bir yarışmada ödül karşılığı öldürdükleri ve bu yarışmayıda milyonlarca kişinin tv başında izlediği şeklinde konusu olan ilk film ,80li yıllara gençlikleri denk gelenler iyi bilirler Arnol Schwanzennegerin Runing Man filmidir.Bu filme gelince.Konusu enteresansa bu konuyu ilk işleyen yani medya eleştirisini ilk yapan film daha öncede belirttiğim gibi Running Man filmiydi.Konu açıkçası birçok filmde çokça işlenen bir konu olmakla birlikte bu filimde iyi anlatılamamış.Yalnız filmin sonundaki suçu ortak olupta bana nasıl olsa bir şey olmaz diyenlerin yarattıkları şov programının kurbanı olmaları çok güzeldi.Bunun haricinde film televizyon kanallarında çokça oynayan ucuz 3.sınıf televizyon filmlerine benziyordu.Aldığı puan açıkçası beni şaşırttı.
12 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Film mükemmel.Death Race bundan kopya alınmış fakat bu filmde macera tükenmiyor.9/10
7 Eylül 2009 tarihinde eklendi
diğer filmlerden çok farklı konusu izleyin 8/10
28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Güzeldi 8/10
17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
konu ve oyunucu seçimleri süper, ama işleniş bi o kadar kötü.10 üzerinden 6..
30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
vahşet dolu bir sinema filmi. 6/10
3 Nisan 2009 tarihinde eklendi
ben seyrettim gerçektren güzel.ben daha eski bri film zannettim ama 2007 yapımı..izlemenizi tavsiye ederim..benden 10 puan..
1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Farklı bir yapım olmuş..Türünün hakkını veriyor,izleyin derim..7/10
18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bi film aksiyon olarak harika süper bi kurgusu var 10/8.5
6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
canınız sıkıldıysa ve şiddet türü bi film istiyorsanız bu film tam size göre bir film10/7
3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu tarzda çok film var evet ama bu film konusu şu an ki dünyamızda asla gerçekleşemeyeceği için biraz fantastik geliyor bana. Film içerik olarak vasat sayılmaz fakat 7.8 puanı da kesinlikle haketmiyor. 6.7/10