Servet S
2 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Ben mutlu son aşığıyım arkadaş, güzel bitti. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bu senaryo şimdiki zamanda çekilmiş olsa emin olun çok daha kaliteli şeyler ortaya çıkabilirdi.
Yorumcu arkadaşlar bu filmin Death Race, Turnuva gibi filmlere esin kaynağı olduğunu belirtmişler.Oysaki insanların birbirlerini bir yarışmada ödül karşılığı öldürdükleri ve bu yarışmayıda milyonlarca kişinin tv başında izlediği şeklinde konusu olan ilk film ,80li yıllara gençlikleri denk gelenler iyi bilirler Arnol Schwanzennegerin Runing Man filmidir.Bu filme gelince.Konusu enteresansa bu konuyu ilk işleyen yani medya eleştirisini ilk yapan film daha öncede belirttiğim gibi Running Man filmiydi.Konu açıkçası birçok filmde çokça işlenen bir konu olmakla birlikte bu filimde iyi anlatılamamış.Yalnız filmin sonundaki suçu ortak olupta bana nasıl olsa bir şey olmaz diyenlerin yarattıkları şov programının kurbanı olmaları çok güzeldi.Bunun haricinde film televizyon kanallarında çokça oynayan ucuz 3.sınıf televizyon filmlerine benziyordu.Aldığı puan açıkçası beni şaşırttı.
Bu tarzda çok film var evet ama bu film konusu şu an ki dünyamızda asla gerçekleşemeyeceği için biraz fantastik geliyor bana. Film içerik olarak vasat sayılmaz fakat 7.8 puanı da kesinlikle haketmiyor. 6.7/10