10 mahkum bir adada ölüm kalım savaşı verecek ve 1 kişi kalana dek birbirleri ile savaşacaklardır. "Yaşamak için öldür" izlenmesi gereken filmlerden biri. 10/8
Arkadaşlar İzledim ve bu sene izlediğim en güzel film diebilirim çok iii bi kurgu ve aksiyonu çok iii bi düzeyde bırakmışlar abartı yoq herkese bu filmi tavsiye ederim..
alytheguru arkadaşım,bu film japon yapımı "The Battle Royal" filminin amerikan pop kültür uyarlamasıdır.Benim şahsi fikrim lise çağındaki japon çocukları bu kaslı amcalardan çok daha gerilimli,heyecanlı ve depresif bir portre çizmişlerdir.Ayrıca The Condemneddaki performansı ile imdb de "kariyerinin en kötü oyunculuğu" olarak yorulanmıştır. estetikten yoksun dövüş sahnelerinin bulunduğu,belirli bir yaş altındaki kardeşlerimize hitap etmeyen,konusuna ait daha güzel örneklerini bulabileceğimiz sıradan bir film
Film için kötü yorum yazanlara sormak isterim acaba bu filmi eleştirirken ne ile karşılaştırmışlar? hikaye için klişe deseler bile daha önce bu şekilde yorumlanmış ve kurgulanmış 3 tane film sayamayız. Steve Austin ve Vinnie Jones başlı başına bir efsane olmuşken filmde, yan karakterler de çok başarılı ve gayretli bir performans göstermişler. Tanıdık bir yüzün olmayıp da filmin bu denli başarılı olması damaklarda ayrı bir tat bırakacak gibi, müzikleri de cabası. Hareketli filmleri seviyorsanız kesin kaçırmayın derim. 10/8
arkadaşla bu filime kotü diyenler war ama onlarda saygı duyuyorum ama el insaz el iman ya bu kdarda olmaz ya filimi uzaylı gibi göstermişler bence tek kelimeyle muhteşem ya konu olarakta zaten değişik bence en güzel tarafı bu zaten filimin filim hiç durmuyo ful aksiyon harika emeğe saygı lutfen bence izlemeyen kalmasın iyi seyirler.....
buraya kotu yorum yazınca ii hissediyor millet kendını herhalde ya tamam sen begenmedıgını belırt ama kesınlıkle gıtmeyın uzak durun felan dıyerek mılletın sevkını nıye kırıyosunuz.ben ızledım fılmı gayet guzel macera aksiyon yani adrenalin yuksek bir film zevk aldım ben kişiden kişiye degısır sevıyosanız aksiyon tarzı ızleyın derım ve bence hıc gorulmemıs bı senaryo gayet orji yani gidin vaktınız cok guzel gecer
filmi 1 ay önce izledim ama yorumları görünce dayanamadım.beklentilerinizi bi kenara bırakıp izleyin saçmalık bence bu film tek iyi yanı vahşet severim diyosanız buyrun iyi seyirler...imdb gereken cevabı vermiş zaten:)