chemass
24 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Javier bardemin en çekici ve en yakışıklı olduğu filmi. Ama kadro zaten mükemmel herkes aşırı güzel barcelona muhteşem fakat barcelona barcelona'yı barcelona barcelona yapan penelope cruz'un oyunculuğu ( ya da psikopat kadınlar her zaman izletir kendilerini) kesinlikle izleyin kendinizi barcelonada gerçekten bir yaz geçitiyormuş gibi hissedeceksinizspoiler:
Bir Woody Allen klasiği.. Aşkın ne olduğunu konusunda kararsız kadınlar ve komplike ilişkiler. Allen bu filmde kendi hayatında da olduğu gibi karmaşık ilişkilere yer vermiş. Aşk konusunda kararsız olan kafasında soru işareti olan insanlar için bazı konularda yardım edebilecek bir film. Çünkü insanı düşündürmeye itiyor. Acaba şu anda mutlumuyum, gerçekten ona aşıkmıyım?, gibi sorular sorduyuyor. Aşkla sevginin ne kadar farklı duygular olduğunu bir kez daha gösteriyor ve aşk'ın aşırı değişken yanından bahsediyor. Oyunculuklar iyi, film kendini seyrettiriyor. Ama film ne tam anlamıyla Romantik nede Dram filmi. Film biraz daha trajikomik bir hal alıyor. ve Romantik yada Dram izleyicilerinin beklentilerini karşılayamıyor. Filmin tam olarak bir türü olmasa bile yinede kendini izlettiriyor ve en azından sonunda bir mesaj veriyor birşeyler anlamamızı sağlıyor. Boş bir film değil, özellikle kafasında aşk ve mutlulukla ilgili soru işareti olanların izlemesini tavsiye edebilirim. CY
Penélope Cruz bu kadına tekrar aşık oldum filmi sadece onun için izleyin tek başına alıp götürüyor tavsiye ederim eğlenceli garip farklı bir film nasıl bittiğini anlamıyacaksınız
Allen filmografisinin en iyilerinden, harika oyuncu kadrosu aşık olunacak performanslar çıkarmışlar, diyolaglar, anlatım ve tabiki büyüleyici Barcelonayla kolay kolay unutulmayacak modern bir aşk filmi. Ağlak ve gerçek üstü aşk hikayelerini sevenlere fazla gerçekçi gelebilir, zaten filmi değerli yapanda buram buram hissedilen gerçek karakterler. 10/8,5
Barselona Barselona, iki yakın arkadaşın barselona tatilinde yaşadıklarını anlatmakta .. güzel bir film. Farklı bakış açısına, hayat görüşüne sahip iki kişinin arkadaşlığından ve ilginç aşklarından bahsetmekte ..kafa karışıklıkları ve hayata bakış açılarıyla günümüzde yaşanabilecek bir film. İzlenmeye değer.
Woody Allen sinemasinin keyifli,hos ama bos filmlerinden biri ne yazik ki(Woody Allen sever birisi olarak söylüyorum). Izlerken sikilmadim film kendini izlettirdi Ama ask,çok eslilik üzerine söylemek istedigi seyleri çok gözümüze sokmus üstad bu sefer. Yine de sunlar için izlenir -Spoiler- Scarlett Johansson ve Rebecca Hall (hatta Javier Bardem) karakterlerinin 180 derecelik dönüsümü kör gözüm parmagina da olsa keyifliydi. Yillar sonra gelen yorum: Evet hala ''hafif'' bir film oldugunu düsünüyorum, ama oldukça keyifliydi galiba :), biraz fazla agir elestirmisim sanirim.
javier bardem var diye izlediğim bu film, etkileyiciydi fikrimce. yani ben etkilendim. neden? çünkü değişikti. sanatçılar farklı olur ya hani, işte sanatçı dolu bir film.. hayata farklı yerlerden bakabiliyor olmaları hoşuma gidiyor ve sırf bu yüzden bile iyi ki izlemişim diyorum bu filmi. fakat hayatta böyle insanlarla karşılaşmak neredeyse imkansız.. kalıplar dünyasında yaşayan insanlarımız için aranmayan ve sapık bir dünya işte...
sırf javier bardem var diye izlediğim ve penelopeun ispanyol çingene tavrının- özellikle giriştiği sert ağız dalaşlarında müthiş konuşma tarzının- hoşluğu ve ispanyol ressamın şair babası ile aşka dair birkaç güzel söz dışında bir şey alamadığım sıradan bir film. zaman geçirmek için birebir. ama on üzerinde beş hakkı, zorlarsak belki yedi olabilir. ama fazlasını etmez.
grupça gittiğimiz filmi kızların beğenmesi ve erkeklerin keşke öteki filme gitseydik yorumlarında sonra onlara gerçketen güzel bir film olduğuna ikna etme çabalarıyla geçen 15 dakikadan sonra pek ikna olmasalarda,güzel bir film...