Barselona, Barselona
    Barselona, Barselona hakkında görüşlerin ?

moliereee
    moliereee

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    bencede film kötü.penelope cruz oyunculuğu ve barselonanın güzel görüntülerinden başka hiç birşey yok izlenmeye değmezz
    ekinnn
    ekinnn

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    çok farklı bir film olduğunu öncelikle itiraf etmem lazım. Müzikler ve tabi oyunculuklar da çok başarılı, ama senaryo ve kurgudan hiç haz etmedim, ahlaksızlığı meşru bir zemine oturtmaya çalışmış woody allen, kendisiyle ilgili bi durum war da çözemedm tam. 6/10
    ercan-akbay
    ercan-akbay

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Bence güzel bir film.Sonlara doğru bir sahnede Vicky sevgilisiyle buluşmaya giderken süslenmesi ve canlılık kazanması bile evli veya sevgili insanlara çok mesaj veriyor..bir beraberlikte aşk yaşayacaksa,kendinize bakın ve eşinizi cezbedin....bravo Woody Allen.....
    nskmourinho
    nskmourinho

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Woody amcanın sert düşüsü devam ediyor.Penelopeye kadar tam anlamıyla yerde sürünen film onun mükemmel oyunculugu ile biraz toparlanmıs.Match pointten sonra bana cok basit geldi 5/10
    ill-key
    ill-key

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Şirin bir film.. Kendini sevdiriyor, sıcak mekanlar,oyunculuklar çekiyor kendine.. Bazen keşke orda olsam diyebiliyoruz tarihi güzellikleri görünce.. Filmde anlatılanmaya çalışılan karışık ilişkiler yumağı klasik W.Allen tarzı.. Bu tarzı seviyosanız kaçırmayın.Genel anlamda seyredilebilir ama çok şey beklemeyin.10/7,5..
    kayra8162
    kayra8162

güzel bir film değil
    aksonometrik
    aksonometrik

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    ben filmlerle ilgili bilgi almak ve yorumları okumak için için ömce beyaperdeye bakar ona göre bi fikirle izlerim filmi ... yani çok kişi kötü dediyse izlemeden önce bi daha düşünürüm barcelonada iyiki yorumlara bakmamış ve ön yargısız izlemiş film süperdi
    tek kelimeyle yorum yazan arkadaşlara saygım var ama gerçekten her filme yorum yapmmak gerek bence
    :))
    alanı tebrik ediyor ve saygıyla eğiliyorum karşıısnda oyuncularıda tek tek kutluyorum.arkadaşlar bu sene süper filmler yaptılar çok mutluyum ve oscarda yer alan hiç bir kötü film yok... süper bi film ve süper bi 2008 sezonu geçirdik hayatıma anlam katan filmler oldu be yıl....
    novajrdeli
    novajrdeli

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    kesinlikle 6.5 luk bir film değildi. Müzikleri ,çekimleri, oyuncuları, hikayeyi anlatan sesi, barcelona hepsi mükemmeldi.
    seblaaanim
    seblaaanim

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Filmin önerisi çok açık bir şekilde sunulmuş. Bu yüzden de karakterlerin hepsi aslında iyice incelendiğinde tiplemeden öteye geçememiş. Bu yüzden de tipik bir Woody Allen filmi. Bence keyifli bir film. Herşey oldukça net ve sıralı bir şekilde işlendiği için izleyiciye basit gelmiştir belki ama yine de düşündürücü birşeyler vardı,çok da haksızlık etmemek lazım.
    freecritic
    freecritic

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Penélope Cruzun oyunculuğu dışında bir şey yok filmde.Zaten yaşananlar,muhabbetler bizim kültürümüze çok ters,bu kadar da rahatlık olmaz dıyorsunuz izlerken.
    niobe1905
    niobe1905

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Mekan, müzikler ve Penelope Cruzun muhteşem oyunculuğundan başka kayda değer hiç birşey olmayan, ancak akşam üzeri çayınızı yudumlarken dizisizlikten yakınıp televizyon kanallarının birinde izleyebileceğiniz;ama malesef benim özel olarak sinemaya gidip izleme gafletinde bulunduğum film.
    ammeh
    ammeh

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    üç kadın , bir erkek galiba başka şey bulmak zormuş bu üçünü bulup film yapmışlar.
    jargonal
    jargonal

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    hoş bi film deildi izlenmesede olur..6/10
    Chuck-Cole
    Chuck-Cole

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Bir arkadaşın yorumuna takıldım. Film güzeldi ama Türk filmleri içinde bundan daha güzel filmler cidden var. Küçümsemek haksızlık olur.
    gizlibahce-2
    gizlibahce-2

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    sorgulamaları sevmişimdir hep. aksiyon, romantik komedi vb. türler bana göre değil. ve izlemem de.
    bu filmde sorgulama var tutkuları, nedenlerini. 10 verdim.