alman sinemasının sert ve soğuk yüzünün sinemaya aktarılmasını daima sevmişimdir.filmin dikkat çekici özellikleri başrol oyuncusunun kaliteli oyunculuğu,başlardaki geçiş sahnesi muhteşemdi,çalıştıkları atolyeyi izleyiciyi sıkmadan yönetmenin anlatması,konusu itibariyle ikinci dünya savaşının almanlar açısından maddi yönünün gerçekçiliği. 7,6/10
Guzel bir film.Daha iyi bir puani hakediyor.9/10 bence.Basrol oyuncusu Karl Markovicsin baska bir filmini bulamadim.Bence cok basariliydi ve farkli bir tarzi var.
Paranın ne demek olduğunu anlatan,Hitler dönemine ait inanılmaz güzel bir film.Oyunculuk,kurgu,anlatım,müzikler çok başarılı.Puanının bu kadar düşük oluşunu anlamış değilim kesinlikle aldanmayın ve mutlaka izleyin.Bakalım ne duygular yaşayacaksınız.10/10
Bu film henüz gelmedi mi..oww, ben baktım hakikaten güzel bir film..Almanların 2.dünya savaşında sahte para basmalarını,savaşı; basılacak paralar ile yürütüp kısacası ekonomik açıdan çökmeyip kazanmayı planladıkları fikrini konu edinmiş..
Filimi izlemek nasip oldu ! Bence anlatımı çok akıcı olmuş. Zaman zaman 'Hart’s War' gözümde canlandı. Sanırım insan piskolojisini en çıplak en derin haliyle savaş filimleri yansıtıyor. 8/10
Toplama KampLarının Çirkin yüZü, İşkenceLer, Gaz odaLarı ve Bunun Gibi AcıkLı SahneLer kuLLanıLmadan biR Nazi FiLmi yapıLmıŞ. BenCe OscaRı HaketmeSe de başarıLı buLdum. Kalpazanlar Adını GörünCe SıkıySa yakaLa veya ÜçkağıtçıLar gibi FiLmLerdeKi Zeka üRünü biR yaPım Sanmayın HayaLkırıKLığına uÐraRsınıZ. KalpaZanLar Sadece dRam içerikLi biR Film. Ama Gayet BaşarıLı
film fena degil ama en iyi yabanci film odulunu alacak kadar degil! bu film diger aday olan Polonya sinemasi Katyn ve Rus yonetmen mihaylovic in 12 sinden cok alt seviyede bir film! Katyn ve 12 filmini izlemeyen arkadslara tavsiye ederim ama Turkiye de ne zaman gosterilir hatta gosterilir mi biraz supheli. bu filmin odul kazanmasinin nedeni yine yahudi soykirimin islendigi 2.dunya savasini konu almasi, tek aciklamasi bu!