Sıra dışı Türklüģe uymayan aile yasantisina alt üst edecek dizilerin yaninda DIRILIŞ filmi hem ceddimize hatirlatti nerden nasil geldigimizi kim oldugumuzu serefli bir milletin nesli evlatlari oldugumuzu. Keske Türk milletine dinini töresini kim oldugunu hatirlatacak bu tür filmler hep olsa da evlatlarimizi bu asil duygularla yetisse ve tam birer Alp olsa. . Burdan tüm oyunculara birer birer tebrik ederim herkes rolünü tam layikiyle yapiyor .Varolun hepiniz. Bundan böle insallah daha buna benzer ceddimizin ecdadimizin konu alan filmleri izleriz. Yapimcisindan senoryoya tüm kadroya oyunculara sevgi ve saygilar gönderiyorum
Film, enteresandı. Ne iyi, ne de kötü. Kült bir film olabilecekken direkten dönüyor, ki 6. His gibi bir film ile kıyaslayabilecekken, sadece sonuna kadar izlediğimiz ve meraklandığımız bu film için, sadece oyunculuklara gayet iyi diyoruz, zaten iyi oyunculara. Ricci'nin ölü mü ya da diri mi olduğuna yönetmen bile karar vermemiş, kararı seyirciye bırakmış. Hitchcock vs Shyamalan. Sonuç: Orta şekerli, yanında lokumsuz, azcık soğuk Türk kahvesi tadında bir film.
şimdi izledim.benim için özet olarak finali hariç seyirlik bir filmdi.olumsuz yorum yapan arkadaşlara şunu söyleyebilirim ki filmin konusu itibariyle her saniye bir aksiyon beklemek veya daha hızlı konu işlenişini görmek bu tür filmlerin doğasına uymaz.belki biraz daha farklı işlenebilirdi.bu noktada arkadaşlara katılıyorum.anlatmak istediği bir mesaj vardı ki bariz bir şekilde ortaya konulmuş.filmin sonu biraz daha güzel bağlanabilseymiş çok daha güzel bir film ortaya çıkabilirmiş.spoiler: Anna ölü değil,bu film ilerledikçe net bir biçimde anlaşılıyor.Elliot bunları hayatta bir amacı olmayanlara ve yaşama isteği kalmayanlara uyguluyor.kendince yaşamaktan korkan insanlara yardım eli uzatıyor. adam zaten normal değil.çalıştığı yer de buna en uygun yer.
Biraz geç izlemiş olsamda psikolojiyi zorlayan bir film başında ve sonunda gizli sadece, ortalarda kafa karıştırılmış anna öldü, paul da öldü, onlar zaten ölecekti cenaze görevlisi hasta değil ,onlar zaten gerçekten öldü, filmin amacı hayatınıza değer verin mesajını vermek oldukça iyi bir film..
Anna ölü mü diri mi anlaşılmıyo. Elliot bunları niye yapıyo belli değil. Konu biraz havada kaldı açıkçası sonu hiç beklediğim gibi çıkmadı. vasat diyorum
Bu kadar kötü yorumdan sonra izlemeden önce korkmuştum ama beklentilerimin üstünde çıktığını söyleyebilirim.İsmi zor yönetmen merak duygusunu filmin sonuna kadar canlı tutmayı başarıyor.Rolüne ''cuk oturan'' Liam Neeson ve Christina Ricci de her zamanki gibi çok iyiler.Anna'nın ölü olup olmadığının filmden sonra bile hala tartışılıyor olması aslında filmin kalitesiyle ilgili bir fikir veriyor.
Filmin başındaki saçmalıklara,belki sonunda mantıklı bir bağlama yapılır diye katlandım.Ama sonu da katlandığıma değmedi yani 95 dakika sıkıldığımla kaldım.gerçekten çok kötü bir film...5/10
konu olarak çok sıradışı bir filmdi, ama sonunda kafamda bazı soru işaretleri kaldı. biraz daha açık olabilirdi. onun haricinde görüntüler çok orjinal ve sıradışı bir film. benim puanım 7.
ben begenmedim açıkcası kadroya göre çok kotu bir film çıkmış ortaya oyunculuk güzel fakat senaryo kötüydü,kopuktu ben geçen zamanıma üzüldüm bitse bir an önce de gidip yatsam dedim yazık olmuş bu kadroya 5/10
bence fena değildi... enteresan olmuş... izleyiin derim....film bittikten sonra herkes farklı sonuçlar çıkarıyor..yani filmin konusu kişiden kişiye değişiyor...