flim kurt adamları günümüze kadar getirmiş ve bu sefer kurt kızlarla beraber bi aşk öküsünün içine atmış sıradan kurt adam öyküsü üzerine kurulmuş güzel bi flim ama sizi tatmin eder mi orası bilinmez izlenebilir seviyede
bu kadar kötü bi film görmedim sıradan bi çizgi roman çizeri birden süperman a dönüyor sonu daha filmin ortasında belliydi müzikler hariç çok boş bi film.
vallaha film gördğüüm kurt adam ve benzeri yapımlar iiçindeki en kötü filmdi, yani oynayan aktris kim bilmiyorum ama sadece onun hatrıana izledim bütün filmi,6/10 romanya da geçiyor film belki o yonden cezbedici olabilir
Film bence korkudan cok biraz duygusallığa kaçıyor gibi.sinema tadında seyredilmeye değer bir film olarak birşey bulamadım filme.korku deseniz yok,filmin heyecanını da hissedemedim.Eğer boş zamanınız varsa dvd si izlenebilir.
film sıradan kurt adam filmlerinden bir farkı olmamakla berabe rbir yeniliği yok. ancak romanya sokaklarının güzelliği filmi birazda olsa kurtarabilmiş. Av- avcı ilişkisini tam olarak taşıyamayan ve kısır döngü içereisinde seyirciyi aksiyona hazırlamayan bir film. kesinlikle vasatın altında...