Kan ve Çikolata
    3,1
    Kan ve Çikolata hakkında görüşlerin ?

hakanhunal
    hakanhunal

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Güzel bir film diyemem.Vakit kaybı.Kıza yaptırabildikleri en iyi şey koşmak ve duvardan sıçramak :) Bunları bende yapabiliyorum.Vasatın altında bir film.10 üzerinden 4
    fatih-1136
    fatih-1136

23 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    çok güzel bir filmdi. türünün iyilerinden. herkesin gitmesini tavsiye ederim.
    lovejunkie
    lovejunkie

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    sıkıcı ve gereksiz.
    ufuksabriabravci
    ufuksabriabravci

10 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    bence cok muthıs bır flım oldum oslası zaten bu tıp aksıyon turu flımlere hayranımdır.ben flımde en cok kurtların reısı olan gabrıel ın karızmasını cok begendım.ama sacma buldugum ve kızdıgım seyde vıvıan la ılıskıde olan erkek oyuncunun cok sacmadır kı tek basıan kac tane kurdu oldurmesıdır kı.bız bılıyoruz kı bırını oldursun ıkısını oldursun bır sılahla yada gumus bıcakla 4 5 ını bırden olduremez orası cok sacma ve banal olmus.her yabancı flımın sonunun sacma olması gıbı.ama gercekten en cok gabrıelın tıp yapısına hayran kaldım yuz hatlaır bıle dehset.hele kı vıvıan ın kuzenı olan kur adam da dehsettı.bunlar flıme deger katan kısıler.bır de sacma olan dıger bısey var vıvıan koruması altıdna olan gabrıele kası gelıyor hıc bır kısı reısıne karsı gelmez hatta karsı gelmekle kalmıyor onudovuyor orasıda sacma olmus onun dısında hersey guzeldı..tebrıkler yonetmene ama senoryaya yuh dıyorum..sacma yerler ıcın...
    emre1
    emre1

8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    kesinlikle vasatın altında ..klasiklerine bile yaklaşamamış .niye çekiyorlarki ortada doğru düzgün bir senaryo yoksa.
    gokhanaytan11
    gokhanaytan11

3 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    bu tür filmlerden hoşlananlar için iyi bir seçim iyi vakit geçirmek için gidilebilir ilk yarısı biraz durgun olsada ikinci yarı akıcıydı, aşk hikayeside çok hoş anlatılmış..
    ofg07
    ofg07

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    çok güzel bi film sıkılmadn izlyblcğin sürekleyici bi film..
    beetlejuicesenol
    beetlejuicesenol

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Kesinlikle çok hoş bir yapım ama özel olarak sinemeya gidip izlemeye değermi tartışılır . Herşeyden önce kurtadamların dönüşümleri esnasında öyle kıllı tüylü yaratıklar olma klişelerinden çok filme daha mistik bir hava hakim gerek kurda dönüşmeleri , kovalamaca sahneleri başlarındaki kişiye verdikleri özel selamlama herşeyiyle kendine özgü bir işleyişi var . En kötü yanı ise belkide her bilimkurgu ve korku filminde abartıldığında filmi sıkıcı yada anlamsız kılan şu " Aşk " konusunun fazlasıyla irdelenmesi . Ama kesinlikle "hayatımda izlediğim en kötü film " olmadığına eminim . Ve bu cümleyi her filmde en az bir üyenin yazması çok ta ilginç bence . Belki bazı yönlerden eleştirebiliriz ama kurtadamlar hakkında yapılmış en iyi film değil ama çöpe atılası bir yapım olduğunuda düşünmüyorum en azından o manyak mimariye sahip kentin görüntülerini göze alarak .. ne bileyim film güzeldi ya . 10/6.5
    Zafer Sarac
    Zafer Sarac

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    eh filme iyi demiyeyecem zaten oldum olası kurt adam filmlerini sevmem mantıklı gelmez cünkü am işin ilginç tarafı bunda biraz mantığa uydurulmak istenmesi kurt adam var ama kurtla insan birbirinden ayrılmış ve bir ara geçiş formu yok yani insan birden kurt oluveriyor bu efsanevi havaylada filmi izlenir kılmak istemişler olmamış filmde hoşuma giden sahne ise vivianın döüştüğü sahne gerçekten hoş olmuş boş zamanı olanlara tavsiyem izleyin
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    izlediğim en kötü filmlerden biri değildi:)herkes öyle yazmış ben de değiştiriyim dedim,ama gerçekten vasata yakındı.sinemada izlenmez,evde izlenebilir,cd sini almak da kurtarmaz en hoşu tv de izlemek olurdu.kurt adam filmlerine extra bi soluk bi değişiklik getirmemiş
    xeanno
    xeanno

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Bence bu film bu kadar kötülenmeyi hakketmiyor.Söylendiği gibi aşırı sıkıcı berbat bir film değil.Bence İzlenebilicek güzel bir flm....İyi filmlerle karşılaştırılamaz belki ama vasat filmlerin arasında anılmamalı....
    ersar16
    ersar16

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Filmi bugün izledim. Bence genel olarak başarılı ve oyuncular çok başarılı. Filmi izlemenizi tavsiye ederim.
    beyazitstudent
    beyazitstudent

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    İzlediğim en kötü filmlerden biriydi.Eğer 1,5 saat boyunca sıkılmak istiyorsanız film tam size göre.
    unaleros
    unaleros

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    gordugum en berbat kurtadam flm zamana yazik diyorum bunu izlerken...
    beyazperderemaker
    beyazperderemaker

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle olmamış. Bu filmin olmamışlığını bloodrayne ile özleştirebilirsiniz. Gereksiz uzatılan sahneler var filmde, en önemli ve çarpıcı olması gereken kurtadamların dönüşümleri çok basit olmuş. Güzel bir kurtadam dönüşümü izlemek istiyorsanız "dog soldiers" filmini izleyin.