4,2
21 hakkında görüşlerin ?
18 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmi izledikten sonra, 21 oynamayı ve kağıt saymayı öğrenesim geldi :))) Eğitmenin Kevin Space olması da etkili bunda tabi :))
2 saatlik bir film ama vaktin nasıl geçtiğini hiç anlamadım..Çok ilginç bir gerçek olaydan alınan bir senaryo var, başarılı genç oyuncular var, Kevin Space gibi bir oyuncu var, heyecan var , ışıltılı Vegas görüntüleri var, yaşama dair mesajlar da var...Daha ne olsun :) Filmin son sahnesi itibariyle de sanırım benim gibi yüzünüzde bir gülümsemeyle çıkacaksınız salondan muhtemelen..
5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
kötünün iyisi diyelim
4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
21i yine çalıştığım sinema salonunda bi kaç kez izledim,doğrusunu söylemek gerekirse,gereksiz aksiyon filmlerinden bıkmış birisi olarak Hollywoodtan böyle bi film çıkmasını görmek mutlu etti beni.Belki senaryo basit bi öyküden yola çıkılarak yapılmış olabilir,ama gayet iyi çekilmiş ve gayette iyi kurgulanmış,oyuncularda sağlam oynamış.En çok güvenlikçi elemanı beğendim,başrolde oynayan çocuğa çok sağlam yumruklar attı.Şaka bir yana vasatın üstünde güzel bir kumar filmi olmuş.Matematiğe ve mantığa iyi değinmiş,müziklerde süper oturmuş.kolay kolay vermediğim bi not 10/7
10 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Sıkıcı olacağını düşünmüştüm ama güzeldi, hoşuma gitti, iyiki gitmişim. Eleştirmenlere aldırmayın gidin. Kalıcı olmayabilir ama eğlenceli.. (Müzikleri de güzeldi!) 7/10
21 Haziran 2008 tarihinde eklendi
ben çok beğendim çok güzel bi film eğlenceli aynı zmanda tavsiye ederim
1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
senaryo çok güzel gerçekten. kevin spacey çok güzel oynamış yine. hakkını vermiş. paranız boşa gitmez izleyin. 10/10
27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bilmeyenler için hatırlatim duyduğuma göre 21 deki olay gerçekten olmuş.Bu öğrencilerde Türkmüş,filmde belki bu Türk öğrencilerden uyarlanmış olabilir.
11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hoş vakit geçirebiliceniz bir film
izledikten sonra ben hayat mı yasıyorum die düşünüyorsunuz :)
9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim en güzel filmlerden biriydi.. Puan olarak daha fazlasını hakediyor.
9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
sonuna kadar bu filmde yüksek puan alacak ne var ki diye düşünmedim değil ama finalı 10 üzerinden yediyi hak ettiriyor...
13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Harika zeka ürünü izlenmesi gereken ilginç bir film değişik senaryosu var.
29 Nisan 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika..özellikle filmin sonu izleyiciyi oldukça tatmin ediyor ve huzurlu kapatıyorsunuz filmi:):)
12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Özellikle finali çok güzeldi.Film,her anında kopmadan,sonuna kadar sürüklüyor...

İzlerken 2 saat nasıl geçti anlamadım bile.

Aslında tam olarak bir kumar filmi sayamayız,gerçekten güzel dersler çıkarılabilecek konusu ile mutlaka izlenmesi gereken filmlerden.
7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Benim gibi filmde zeka,yorum,sürükleyicilik ve tahminlere açık filmlere bayılıyorsanız şiddetle tavsiye ederim.Bir istatistikci olarak bayıldım..benim için arşivlik.İyi seyirler.
22 Mart 2010 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bi filmdi bu zamana kadar izlememiş olmam bile bi hata