Standart, son dönemlerde örneği çok olan ve şans oyunları üzerine kurulu bir senaryoya sahip, zeka filmi :) İzledikten sonra pişman olmazsınız ama tadı da damağınızda kalmayacak. 6/10
Son derece eğlenceli, akıcı ve sürükleyici bir gençlik filmi. Kumarhanelerin büyüleyici dünyasını bir soygun dinamiğiyle birleştiren, temposunu bir an bile düşürmeyen eğlenceli bir macera-suç yapımı. İzlerken yüksek temposu ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız film, özellikle son 20 dakikasındaki beklenmedik hikaye dönüşleri, zekice kurgulanmış "oyun içinde oyun" yapısı ve finalinin kusursuz bağlanmasıyla şaşırtmayı başarıyor. Filmin en güçlü yanlarından biri Las Vegas’ın ışıltılı, lüks yaşamı ile kumarhane masalarındaki gerilim, karakterlerin kendi aralarında kullandıkları gizli işaretler ve yakalanma riski sürekli tetikte tutan seyir deneyimi yaratan yönü. Türünü sevenlere Ocean's serisini de izlemesini tavsiye ederim.