rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
29 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
eğlenceli kısımları vardı.belki genel olarak kahkahalarla güldürmüyor ancak kendini izletecek derecede bir komedisi var.onun dışında zaten başka sinemasal özellikler beklemek yanlış olur,öylesine izlenebilecek bir film.
Benimde her zaman bir film çekme hevesim olduğundan mıdır nedir kanımın ısındığı film itiraf etmek gerekir ki çok acemice ama zaman geçirmek için izlenebilir.
Sıradan bir gençlik komedi filmiydi 10/7 güzel espiriler ve sahneler vardı ve sadece karmen için bile izlenebilir ama şu ingiliz sinamasına bir türlü , ısınamıyorum.Kulağımız Amerikan grameri ingilizceye alışmış ingiliz yapımı filmler hiçmi hiç tat vermiyor konuşmalar çok yavan geliyor.....
Yorumları okuduktan sonra filmi izleyim dedim.El insaf be arkadaşlar.O kadar eğlenceli ve keyifli şeker bir filmle karşılatım ki.Normal izleyiciler için çok hoş bir film.Eleştirmen tarzı film izleyen arkadaşlar için birşey diyemicem.Zaten onlar Son imparator, adı sanı duyulmamış fransız sineması örneklerini seviyorlar.
İngiliz yapımı filmleri oldum olası sevmememe rağmen belki eğlenceli olabilir diye izledim.Ama bir iki sahne dışında yine boş bir filmle karşılaştım..Tek ilginç yan aslında Carmen Electra konusunda da teredütlerim olmasına karşın beni şaşırtması oldu..Filmi kurtaran yegane şey kendisi..Hayranı olan arkadaşlar mutlaka izlesin benden tavsiye..
Berbat ötesi bir film. carmen var diye izliyorsanız bile sakın yeltenmeyin. ne konu var ne oyuncu var ne de sahne var. izlemek için harcadığınız zamana yazık. merak ettim gerçekten neden böyle bi film yapmışlar. o derece berbat yani. 10/1