Şeker Kız Candy
    2,8
    Şeker Kız Candy hakkında görüşlerin ?

promhil
    promhil

25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Sakın ismine kanıp ailenizle filan izlemeyin film resmen porno ödül bile alıyolar 10/2 oda carmen hatrına
    cansubabacan11
    cansubabacan11

19 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Cok basarısız bır fılm.Carmen Electra 10 dk. ya gorunuyor ya gorunmuyor,onda da yenı yetme bır cocukla zorla opusturmusler gıbı yuzunde hıtmeyen bır ıfade.Bence gereksız bır fılm.Komık bıle degıl.Ingılız aksanını sevıyorsanız tahammul sınırınız bıraz yukselır ama acıkcası kötü fılm.
    Plagueis
    Plagueis

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    bu filme ne yorum yapılır bilmiyorum zaten kötü olduğu belli olan bir filmdi. biraz kafa dağıtmak için izledim sadece bi sahnede güldüm onun dışında komik bir film değil. tek artısı carmen electra’nın olması ama onunda çok fazla sahnesi yok. kısacası vakit geçirmelik bir film 4/10
    crazygirl4562
    crazygirl4562

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    böyle berbat bir film görmedim komedi diye gittim ama komediden başka herşey vardı resmen porno film yapmışlar pes ayrıca film adının türkçeye çevrimi özüyle alakası yok çok başarısız bir yapıt olmuş
    sheeter
    sheeter

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    The girl next door'un kötü bir kopyası olmuş. Olay kurgusu neredeyse aynı. Hele hele bayat ingiliz esprilerini sevmiyorsanız uzak durulması gereken bir film
    jamesbond-2
    jamesbond-2

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    ben beğendim gayet eğlenceli bir film kafa dağıtmak için birebir eğlenmek ve gülmek isteyenler izlesinler.7/10
    mc-emre26
    mc-emre26

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    ben izledim süper bi film herkese tavsiye ederim bence manyak bi film
    sezerinho1903
    sezerinho1903

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    degmez degmez degmez... evt bir kaç yerde güldügüm dogru ama bi filme ne umutlarla gitmiştim kahkaha tufanı diyince neyse artık fragmanlarda bi işe yaramıyo fragmanlarda sadece en güzel yerleri alıp birleştiriyolar yani bunlarda çözüm diil...çözüm ne peki mi diyosunuz diyosunuz diyosunuz araştırıyorum benden ayrılmayın by:)
    fatality2383
    fatality2383

4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Berbat bir film. 0/10
    koala70
    koala70

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Şeker kız candy özerine yorum yapmak gerekirse,klasik amerikan komedilerinden pek bir farkı olamamış.Daha çok bir evin etrafında hayallerini gerçekleştirmek için bir film çekmeye çalışan iki kafadarın öyküsün konu alan bu film,birkaç komik sahneden ibaret.10/6
    serhator
    serhator

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    İnandırıcılıktan bu kadar uzak başka bir film yoktur herhalde.Bu filmin sanki daha önce ingilterede dizisi varmış da sonradan "bunu beyazperdeye taşıyalım" edası var.Çünkü Bodoslama ortadan başlıyor.Hiç komik değildi."İngiliz komedisi" ne de olsa.Bazı sahnelerde seyircinin zekasına hakaret ediliyor.Şu İngilizler komedi film yapmasınlar lütfeeeeen.Rica ediyorum....
    tayyyar
    tayyyar

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    biraz bulunduğunuz ortamdan kendinizi soyutlamak istiyorsaniz bu film tam uyar bence :-)
    nihanozturker
    nihanozturker

cemalsamli
    cemalsamli

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    bu filme bişey kazanmak için,sinema görüşünüz gelişsin diye giderseniz beğenmezsiniz,ben burdaki yorumları okuyarak gittim çok kötü bekliyorum fakat o kadar da kötü çımadı..eğlenceli,tatlı bi film
    gurkanbaydemir
    gurkanbaydemir

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    çok güzel bir filmdi.vakit geçirmek için çok iyi