kemerlee
5 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Devlet politikalarını ve hükümetlerin politikalarını eleştiren orta çağdan günümüze hiçbirşeyin değişmediğini söyliyen sırtını Rhona Mitraya dayıyan birçok klişeyi kullanan bir kıyamet filmi.Mad maxten zombi filmlerine kadar bir çok filmdende esinti olduğunu söyliyebilirim.
her araba kovalamaca sahnesinde neden hep külüstürler,bir spor arabayla yarışamayacak arabalar hep hızlı arabayı yakalar bunu anlamış değilim bu sahneleri biraz daha gerçekçi çekseler daha mantıklı bir hal alır filmler.en göze batan hata oydu onun dışında türüne sevenlere tavsiye edilir.etkileyici,aynı zaman diliminde farklı çağlar ve bol aksiyon istiyosanız size göre.Bence oyuncular kendilerine göre iyi performans çıkarmışlar nede olsa hoollywood yıldızları değiller :P
evet arkadaşların dediği gibi mantıksızlıklar çok ama aksiyonu gayet iyi bir film...Özellikle orta çağ hayatı yaşamaları ve elemanların hepsinin 'punk'cı takılması ilginç:)
Gladyator,James Bond,Resident evil,Mad Max karması bir film ile karşı karşıyayız.Giriş bölümü harika daha sonrası ise tamamen mantık hatalarına dayalı bir kurguya sahip aksiyondan ibaret.Herşeye rağmen çekimler ve aksiyon iyi,sıkılmadan izlenir.10/7
Film başlayınca sanki 28 hafta sonrayı izliyormuşm gibi geldi...Başladıktan sonra mad mex serisine döndü ondan sonra bi ara hamlet izliyorum zanettim bi arada gladyatör filmini hatırlattı.Sonuç olarak fena değil hani vakit geçirmek için izlenebilecek film Bilim kurgu severler sıkılmadan izleyeceklerine eminim.(Sıkıldıysan bilim kurgu sevmiorsun o ayrı) Bide başroldeki hatuna bayıldım....:):):)