film tamamiyle mad max serisini kopyalamak istemiş ama yerine getirememiş bir film. oyunculuk kostüm ve konu itibariyle bir birinden kopuk bir film helede benim kadar fanatik olanı varmıdır bilmiyorum ama rhona mitraya hiç gitmemiş bu rol. underworld filmide öle bu kadına silah vermeyin :) 10/2
Size tek bir şey söleyeceğim korku arıyorsanız bu filmde bulamassınız korku hariç nerdeyse her şey var ben korku filmi diye izledim, filmin bazı sahnelerinde güldüm vakit kaybı
ya aslında kötü bir filim.başları çok güzel.filminde aslında güzel olduguna bir işaret ediyor.ama gel gelelim .....ben zombiler beklerken orada kalmıs bir grup metalci tarzında insanlarla savas vardı.yani kötü izlemesede olur..
ortamda binlerce inek varken insanların insan yediği film.kardeşim kızın altında bentleyin 330 basan continental modeli var bomboş yolda uyduruk bir polis arabasından, uyduruk bir motosikletten kaçamıyor. ne anladım ben o arabadan? gerçi ön camın kendi kendine tamir olma özelliği takdire şayan ama...
film sizi sıkmıycak şekilde kurgulanmış..başarılı denebilecek bi film tabi böle filmde resident evil kadar büyük bi aksiyon başarısı beklemezseniz..boş zamanınızda izliyebilceğiniz güzel bi aksiyon filmi yinede bazı eksikleri olmasına rağmen 10/7 güzel film..