4,2
Wanted hakkında görüşlerin ?
7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Fazla gerçekçilik aramadığınız takdirde filmden baya bir keyifr alabilirsiniz.. Aksiyonu tam ayarında, vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir film.. Özellikle finali oldukça etkileyici ve filmi eksta bir artı katan yer olduğunu düşünüyorum..
15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
sıkıLmadan seyredebiLirsiniz...
10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Film, Speed tarzi bir aksiyon beklentisiyle izlenirse büyük hayal kirikligi yaratir. Sanirim yönetmen kült bir film çekmek istemis, ''Shoot Em Up'' tarzi bir film.Ondan tek farki o film kendisini ciddiye almayip seyircisine eglencelik sunuyordu, bu filminde kendisini ciddiye aldigini sanmiyorum, bence aliyor gibi gözüküp o ciddi haline biyik altindan gülmemizi istiyor gibi.
25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
uçuk film sevenler kaçırmasın gerçekdende tam bi görsel şölen var filmdee ben beğendim bu türü sevenler mutlaka izlemeli..
18 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Enteresan bir film gibi görünüyordu gözüme ilkin. Yerin dibine sokan yorumlar da vardı, yere göğe sığdıramayan da. Aslında bir arkadaşın 'iyi değil yaa' şeklindeki gayet net ve kısa yorumunu duyduktan sonra biraz hevesim kırılmıştı. Ama neyse ki izleyip kendim değerlendirmeye fırsatım oldu Wantedi. Hakikaten de 'iyi değil' yani...Wantedle ilgili profesyonel yorumlarda Timur Bekmambetov ismini sık sık okudum. Bana kalırsa çok da enteresan bir yönetmen değil. Diğer filmlerini izlememiş olmakla birlikte Rusyadan Hollywooda transfer olduğunu biliyorum şimdilik. Wantedine gelince....ShootEm Upı izleyen arkadaşlar hatırlar; filmde inanılmaz bir aksiyon vardı, buna karşılık gerçeklik aramayacaktınız. İşte Wantedde aynen böyle, gerçeklik aramamak koşuluyla Wanted da en üst düzeyde aksiyon vaad ediyor. Lakin itiraf etmek gerekir ki ShootEm Up kadar eğlenceli gelmedi bana bu film. ShootEm Uptan üstün bir yanı varsa o da oyuncu kadrosudur, hepsi bu. Oyuncu demişken; Wanteddeki oyunculuk performansları ortalama düzeyde bana göre, McAvoy hariç. McAvoy'un gayreti de sanırım ilk kez aksiyon filmi yıldızlığına soyunmasından olmalı?Çok da uzatacak yanı yok bana göre bu filmin. Ne olursa olsun illa da aksiyon olsun diyen arkadaşlar için iyi bir film. Ancak benim gibi Bourne'vari kahramanlardan hoşlananlara göre olduğunu sanmıyorum?
22 Eylül 2009 tarihinde eklendi
film başta sıradan gibi gözüküyor ama sonradan açılıyor özellikle son yarım saatinde şifre çözülünce daha güzel oluyor...
27 Nisan 2016 tarihinde eklendi
aksiyon filmlerini zaten sevmezdim şimdi ise aksiyonu fantastik hale getirmişler yani izlediğime değmedi açıkçası
15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Heyecan dolu macera yüklü birazda abartılı bir film ama seyir zevki yüksek izleyiciyi filme çekiyor her ne kadar bazen saçma olsada izleyin derim başarılı bir yapım
19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
beğenilecek bi tarafını göremedim filmin... çok sıradan... hatta keşke sıradan olsa saçma sapan daha doğru olur...
23 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Görsel efektler, aksiyon sahneleri muhteşemdi. Senaryo o kadar güzel olmasa da zayıf değildi. Değişik ve eğlenceli diyebileceğimiz enteresan bir aksiyon filmi Wanted. 4/5
sinema
1 ziyaretçi
23 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Hayal gücünün neredeyse son zirvesi...=) akıllara zarar sahneleriyle **wanted** 9/10
13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
aksiyon sevenler için mükemmel bir film tabi biraz fantastikta olmuş ama süperdi bence 10/8
21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Klişelerle dolu rezalet bir aksiyon filmi.
8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Fragmanına baktım.Matrix benzeri bir film yapılmaya çalışılmıştır.Aynı konu ,aynı tarz ancak pek de cazip bir şey değil.Ayrıca Angelina Jolie laneti bu filmide vurabilir.Malum ya kötü filmde oynamıştır ya da oynadığı filmi batırmıştır.
16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Angelina Jolie hep bu tarz filmlerde oynamalı. Ona en çok yakışan filmler Tomb Raider gibi, Mr.&Mrs. Smith, Gone In Sixty Seconds, Wanted gibi aksiyon filmleri. Eğer kadınlar için bu tarz roller daha çok yazılsa, Jolie gelmiş, geçmiş ve hatta gelecek en büyük, ve belki de tek kadın aksiyon yıldızı olur. Fiziği çok yakışıyor çünkü. Sert yüz hatları bence drama gitmiyor, inandırıcı olmuyor. Değişken olamayan bir tipi var, ki değişkenlik dramlar için en gerekli özelliktir.