4,2
Wanted hakkında görüşlerin ?
30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Angelina Jolie ve Morgan Freeman olmasa diyesim gelse de.. asıl cocuk (vasat tip.. biraz fight club taki brad pitt edward norton ironisi gibi- hani çirkinim ama karizmam var)gelecege donus, rambo, karete kid misali o soradan hepimizi gaza getiren gecmısınden intikam alma ve artık guclu olma havasıyla filmi seyrimlik yapmıs.. konu elbette ki vasat ki hatta bir konu var bile diyebilir miyim? ama gene de kavis çizen ve carpısan kursunlar filme hafif bir orjinallik havası katmıs.. muzikler de fena degil.. izlemek gerek zira kavis cizen kursunların oldugu ilk film ve buna felsefik bir yorum bile getirilmis..son sahne de iyi..
8 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
tamam film aksiyon ama bide madalyonun obur yuzune balmak lazım mesela silahtan cıkan kursunların futbol topu gibi falsolu gıtmesi:)) angelina jolienin kullandıgı araba sanki karaşimşek:), filmin sonlarında ise adamın cüneyt arkın gibi adamların aralarına dalması ve ortalıgı dagıtması... çok abartılıu ve saçma sadece angelina jolie filme güzellik katıyo o kadar
1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bu filmde abartı sahneler kendinizi baştan hazırlamalısınız.Yoksa,gidince aman ne kadar saçmaydı falan demeyin:)Kamera açıları ve görüntü kalitesi tek kelimeyle harikaydı,soluksuz izlenecek bir film.10/8,5
22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok kaliteli bir aksiyon filmi,kesinlikle izlenmeli...
14 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Arada angelinanın götü çıkmasaydı uyuya kalacaktım ama normalin dışında bir film aksiyon sahnelerini güzel yapmışlar senaryoda anlaşılır ve hoş
16 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Hayran olunası, dolu dolu bir film. Oldukça aksiyon barındıran filmde gençlere cesaret aşılayan bir taraf var. Babasının genlerini taşıyan genç, yeteneğini keşfetmeye teşvik edilir ve çok başarılı olur.