4,2
Wanted hakkında görüşlerin ?
19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Aksiyon ve heyecanı sevenlerin kesinlikle gitmesi gereken bir film.Gerçekten görülmeye değer.
18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Ben falsolu mermileri bile severek izledim . Filmin ana fikri hoş değildi 1000 kişinin iyiliği için suçunun ne olduğu bile belli olmayan kişileri öldürmek fikri çok amerikanvari ama rus yönetmende biraz gülünç olmuş kod adı kılıçbalığında travolta da aynı sözleri söylemişti . matrix in küçük kardeşi ama bence sağlam filmdi . Hayat yeterince gerçek zaten izleyin bu filmi hayal gücümüz gelişssin bari . Ayrıca angelina kesinlikle bu gezegenin en güzeli .
17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Uzun zamandır böylesine kaliteli,abartının bire filme böylesine yakıştığı bir yapıt izlememiştim...Timur Bekmambetov gercekten çok iyi iş çıkarmış....10/9
17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir film neden her filmi kafanızdaki en iyi filmle kaşılaştırıyorsunuz hepsinin konu ve özellikleri farklı bence büyük bir seçimi anlatıyor film zincirlerini kırabilmeyi gösteriyor cesareti ama siz sadece oynayanlara yada görselliğe önem veriyorsunuz biraz abartı olması gerekli dünyada herşeyi gerçek yaşıyoruz zaten bari sinema da istediğimiz gibi rahat ve fantastik düşünelim seyredin kardeş seyredin!!!!!!!!!
16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
super ya
puanım 9
ben bu fılmı ızleyınce sunu dedım
ben hayatımda aksıyon fılmı ızlememısım
mukemmel
sadece aksıyon degıl
fılmın Kurgusu da cok super
fılmde hıc sıkılmıyosunuz
fılmde emegı gecen herkesı tebrık ederım
15 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
başta beni heyecanlandırsa da orta kısımlarda sanki sürekli aynı sahneyi izliyormuşum gibi geldi. falsolu mermi sahnesinin üzerine çok gidilmiş bana kalırsa.belli bi yerden sonra çok sıradan kalıyor.
14 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film kendinden bekleneni fazlası ile veriyor bence... film gerçekçi olmayı vadetmiyorki zaten kurşunları falsosunu konuşyoruz... o açıdan bakacak olursak konuşacak o kadar çok şey varki... yapılması gereken; bu filmin biraz farklı bir dünyayı anlattığını kabul edip filmden zevk almasını bilmek....
13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
wanted tüm aksiyon filmlerini unutup bir de burdan izleyelim dedirten çağ ötesi bir film. tek kelimeyle muhteşem..
10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Aksiyon sahneleri mermiye falso vermekten ibaret.Ama filmin müthiş bir kurgusu ve senaryosu var onun için izlenebilir.Ama bu kadar puanı haketmiyor.
10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
güzel aksiyon sahneleri ile izleyenleri etkilemeyi başarıyor ama birsürü saçmalık yanıda cabası ama ben bunlara değinmiycem. güzel hareketli bir film izlemek isterseniz boş zamanlara ilaç gibi gelebilir onun dışında bişey yok beklemeyinde zaten. iyi seyirler
10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyon filmlerinden biri diyebilirim. Film abartı aksiyon ama onunda ayrı bir yeri var sonuçta. Filmde James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie gibi yıldız isimlerde bulunuyor. Angelina Jolie için diyecek bir lafım yok aksiyon filmlerine ayrı bir yakışıyor, Morgan Freemanı ise bu tarz farklı bir rolde ilk defa izledim, James McAvoyun da yükselen oyunculuğu ile yeni projelerdede görebileceğiz umarım. Sonuçta ben bir aksiyon fanatiği olarak yazıyorum Wantedı mutlaka izleyin aksiyon severler hele hiç kaçırmasın görülmesi gereken bir film bana göre.
9 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence film bırcok macera filminin dısında kalıyor gercekden cok basarılı cekımlerle dolu bir aksiyon şöleni.ben cok ii buldum filmi sıradısı bir film izlemek istıorsanız abartılı aksıyon fılmlerı sevıosanız bayılacaksınız.10/8
7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ilk başta basit bir süikastçi filmi diye düşündüm gidip görünce gerçekten çok etkilendim tebrik ediyorum film, akıcılığı,sürprizlerle dolu sahneleri,jolie ve mcavoy un oyunculukları ve tabi ki muhteşem ses efektleri ile izlenmesi gereken bir film herkese izlemesini tavsiye ederim
7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
abartılı aksiyon sevenler muhakkak gitsinler derim. teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanılmış harika efektler vardı benim tarzım bir film olduğu için acayip beğendim zaten oyuncular tartışılmaz tempo hiç düşmüyor.aksiyon sevenler kaçırmayın derimm benden 10 üzerinden 7.5 aldı
6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Sürekliyici ve etkileyici bir yapım olmuş. Aksiyonu bol konusu kendi içine kapanık... Bence yeni yan karakterlerle devamı gelebilecek bir film olabilir. Mesela: Kardeşliğe saldıran bir grubu durdurmaya kalkması gibi....