4,2
Wanted hakkında görüşlerin ?
30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
aksiyon dolu,macera dolu,güzel araba sahneleri dolu güzel bir film.sadece başlarında 3-5 dakika sıkıldım.ama sonrası çok eğlenceliydi.benim oyum 9
27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Konusu oLaRak süper bir film ...

tabi buna birde görsel güzellikler eklenince..

harika ßir film oluyorr
21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi. aksiyonu ve artistik sahneleryile doluydu. mermiye falso verme olayını cok merak ettim :) acaba yapabilirmiyim ;) benden 8/10 aldı.

ii seyirler
18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
filmde kaç kez yok artık! vayy be! dediğimi hatırlamıyorum. bazı sahneler gerçeği tabir-i caizse teğet geçmiş. olr mu olur abi dediğim yerler çoğunluktaydı elbette. angelina yine konuşuyor gerek fiziğiyle gerek oyunculuğuyla.. hele o bakışlar.. filmin sonu oldukça etkileyiciydi. ama sondan 5-10. dk da ah dedim ne yaptınız siz senaryoyu yazan arkadaşlara. 8/10
17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bende yeni izledim ama gerçekten güzel bir film yalnız arkadaşları anlamıyorum buna az puan veriyorlar. gidiyolar demir adama(iron man) 8.8 veriyolar buna 5-6 diyolar. Tabi herkesin kendi fikri. Tavsiye edebileceğim bir film.
17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Abartılı ve saçma öğeler içerse bile iyi bir senaryosunun olduğunu düşünüyorum..Başlarda biraz sıksa da film ilerledikçe sizi içine çekiyor ve bence oldukça iyi de bir sonla bitiyor..8/10
17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
uzun zamandır izlediğim en güzel filmi diyebilirim,aksiyon sahneleri harika en önemliside olağanüstü angelina için izlenmeli.
15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
havada yakalanan mermiler, tezgahtan alınan emirler, havalarda uçmak gibi matrix klasiği tarz filmlerden hoşlanıyorsanız bu film tam size göre.bence çok güzeldi. çok abartılı ama güzel.eğer şu tezgah olayı daha mantıklı birşey olsaydı çok güzel olabilirmiş ama biraz saçmalamışlar aslında bayağı saçmalamışlar ama neticede bol aksiyonlu farklı bir film olmuş. sıkmadan izledim sonuda güzel bitti. tavsiye ederim. 10/8
8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
rido senin filmden anladığına inanmıyorum çok gsl harika bir film çok zevk aldım
8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence amerikalılar aşmış artık film aldığı puanı haketmiyor ,daha yüksek bir puan laması gerekirdi.Bazı arkadaşlar çok saçma demiş normal dünyada olması muhtemel şeyler değil elbette ama zaten sıradan bir film olsaydı bir anlamı olurmuydu.bence çok emek harcanmış bir film böle bir senaryoyu yazabilmekte her baba yiğidin harcı değil ben 9 puan veriorum.izlemek isteyenler mutlaka izlsinler.
6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmi Angelina Jolie için izledim. İstediğimi de fazlasıyla aldım. Döktürülmüş bir oyunculuk yine.
3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
aksiyon hatsafhada fantastik sahneleri de var birde Angelina Jolie var başka ne olabilir ki mütiş.
3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
harbi iyi bir film di aksıyon sevenler izlesin.müthişsin anjelina :D
29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Süper,tek kelimeyle o ne aksiyon öyle.müthiş sahneler vardı.teknolojinin bir filme artısı bu kadar olur dedirtiyor insana.film sonunda direkt beş altı sahne kalıyor insanın aklında. yönetmen yada yapımcı biraz matrixten etkilenmiş gibi dursada 10/9 derim bu fime..
21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
karnım çoook aç dı filme başlamadan önce...ama bikere bile kalkıpta bişiler yemeyi düşünmedim...:D öle bi filimdi yani...bence 10/9