heralde izlerken en heycanlandığım film oyuncular rolünü en iyi şekilde yapmış hele angelina jolie bi müthiş oynamış kesinlikle izlenmesi gereken bi film
İlk önce oyununu bitirdim sonra filmi izledim. Sanki oyunun filmini yapmışlar gibi oldu:p Başrol oyunucusunun sanal alemde de olsa yerine geçmek istiyorsanız oyunu hemen temin edin derim. Mermilere falso vermek gerçekten zevkli:)
abartı epeyce var ama önemli olan abartıyı iyi bir kurgu içinde vermek bunu da yapamamışlar:(filmdeki suikast sahnelerinde hiçbir mantık suikastleri planlı yapsalar daha iyi olurdu 5/10 niçin bu kadar puan almış anlamadım???????????
film gayet güzeldi ve fragmanını izlerken kafamda oluşmuş olan abartı önyargısını da filmde az biraz bilimsel bir şekilde de açıkladılar önyargılarımı sildiler.sanki bütün filmler gerçek hayatla birebir amaan cüneyt arkın da abartıydı zaten izlerken keyif almaya bakın gerisini koyverin gitsin =)
Night watch a göre gayet güzel bir film.Bu hikaye çok daha iyi anlatılabilirdi.Ama bu merminin dönmesinin bir çığır açtığına eminim.Başka filmlerde de görürseniz şaşırmayın.Bence gayet iyi bir aksiyon.Efektler gerçekten çok iyi.Hareket arıyorsanız izleyin derim.
filmi cok begendim begenmemin sebebide kurgu cok iidi bu tarz filmler bayadır cıkmıodu aksiyon kurgu mükemmel kaçırmamanızı diliyorum.kesinlikle son zamanlarda cıkan ender filmlerden birisi.
bence o kadarda kötü değil di izlenebilecek tarzda bi film hiç görülmemiş görsel efek içerikli orjinal sahneler var mesela kurşuna falso verme gibi 10/8 derim...ve tavsiye ederim