Eger filmde mantık arıyorsanız ve mantıgınıza aykırı gelen filmleri izlemiyorsanız bu filmden uzak durmanız en iyisidir
Ama eger aksiyon filmlerinden hoslanıyorsanız a.jolie hayranıysanız bu filme kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim
Ben her iki gruba da girmiyorum ama filmi izlerken cok eglendiğimi söleyebilirim ne zamandır böle hem eglendiren ve aksiyon sahneleri de bu kadar ustaca olan bi film izlememiştim 9/10
Wanted aksiyon ve şiddeti seven herkesin izlemesi gereken bir film filme çok büyük bir beklentiyle girilmediği sürece çok keyif alınacak bir film. Bi sorum olcak The Mummy 3 niye yok pek yakında bölümünde ?
Aşure tadında bir film.Yönetmen Berkmambetov içindeki bakliyatları(Matrix,Blade Runner,Bourne Triogoly)kendi sütüyle birleştirmekle kalmamış,üzerine tarçın atmasını da bilmiş.Yani özgün,filmde olduğunuzu unutturacak kadar akıcı ve türünün sınırlarını zorlayacak kadar felsefik.İzleyin,verebileceğim tek garanti pişman olmayacağınız... 9/10
Hayal gücünüzü özgür bırakın... Her sahnesi sizi oturduğunuz koltuğa çivileyecek kadar renkli. Ve neden olmasın dedirtecek kadar gerçeğe yakın. Angelina Jolie büyüleyici... Onda hissedilen bu gücün rolüyle ilgisi yok sanki. Belki sahiden yok..:) Filmdeki vesikalık fotoğraf sahnesinde koptum... Bekmambetov bunu özellikle yapmış olmalı..:))) Mutlaka izlenmesi gerekli diye düşünenlerdenim...
Filmde aksiyon yapıcaz diye iyice işin suyunu çıkarmışlar.Aksiyon sahnelerini izlerken kaç kez "yok artık o kadar da değil" dedim.Örnek vermek gerekirse ; spor otomobili 2 polis arabasının üstünden zıplatıp bir otobüsün üzerinde yollarına devam ediyolar :D bunun gibi bir sürü sahne var.Ama aksiyon görmek istiyorum diyorsanız izlenesi bir film lakin amerikalılar gövde gösterisi yapmış filmde..
Angeline Julie den böyle bir performans beklemiyordum tek kelimeyle " müthiş ". Filmin konusu çok hoşuma gitti. Senaryo çok mantıklı ve akıllıca düşünülüp yazılmış. Sonunu kimse tahmin edemezdi. Olaylar birden değişti bildiğiniz herşey değişti... Süper di mutlaka izlemenizi öneririm.
cok güzel bir filmdi bence bu filme saçma gibi yorum yapmak cok yanlış...bu tarz filmler sevmeyenler tabikide saçma der..ama gerçek dışı olayların olabilecegi filmleri sevenler için süper bir film foxun sonda kendiyle birlikte digerlerini öldürmesi cok güzel bi hayneydi..
filme bayıldım.aksiyon desen var güzellik desen var(angelina jolie 10 numara;)iyiki de sinemada izlemişim.bu filmi ewde izleyerek çok yazık edermişim.9 puan;)