Zaman hakkında görüşlerin ?
21 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Yönetme'nin diğer filmleri kadar beğenmedim,işlenen konu güzel ama ortasından sonra monotonlaşmaya başladı benim için ve sonu hayal kırıklığı yarattı,yönetmen belli bir mesaj vermek istemiş doğru ama seyir zevki açısından diğer filmlerini kesinlikle tercih ederim
25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Etkileyici bir film yani ister istemez suratinizda bir tebessum birakiyor yonetmeni bir kez daha tebrik ediyorum her filminde oldugu gibi bu filmdede etkileyici unsurlar goruntuler vs. seyler kullanmis ve ustesinden gelmis bence basarili bir filmdi.10/8
25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film beklenenden çok daha fazlasını izleyiciye sunuyor.kaliteli ve gerçekten çok estetik bir yapım olmuş:)daha önceki filmlerine nazaran daha fazla diyalog kulanan yönetmen bu yaklaşımıyla da göz doldurmayı beceriyordu.filme hayran kaldım diyebilirim,yani bittikten sonra kafanızda o kadar çok senaryo oluşuyor ki hepsini tek tek düşünüp acaba ne oldu diye aklınızdan geçirmeye başlıyorsunuz.güney korenin parıldayan yıldızı kim ki duk her filminde olduğu gibi Zaman’da da size unutulmaz bir sinema deneyimi yaşatıyor...
26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Yonetmene yakısır bir film :) bu tarzı sevenlerin anca sevebilecegi bir film bence,konusu gayet degisik ve gayet rahat bir uzakdogu filmi,sevişme sahneleri gayet rahat mesela.izlenmeli :)
27 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Fikir güzel, izlenebilitesi yüksek bir film lakin Kim ki Duk'un o metaforik hipnotize edici anlatımı mevcut değil...
5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bazı yönetmenler vardır ki kötü film yapmaları olanaksızdır. kim ki dukta onlardan biri. sadece kareleri izlemiyorsunuz filmden ötesi var çünkü karşınızda.
9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Kim Ki-Duk farkı ne diyim:) Boş Ev’den sonra bu da beni çok etkiledi...oyunculara da hasta oldum. ya bu ne muhteşem filmdir böyle:) kaçırmayın!
4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Yönetmenin tarzını sevenler bu filmi de seveceklerdir diye düşünüyorum. Güzel bir filmdi yine de boş ev kadar tatmin etmedi beni..
24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu film ilk olarak altın portakalda gösterilmiş olmasına karsın herkes bu filmi yeniden kesfetme gafletinde bulunuyor .Sanırım sinemaseverlerin biraz festival takip etme alışkanlığına sahip olması gerekir. Ayrıca film çok iyi......
25 Aralık 2006 tarihinde eklendi
dun aksam filmi izledim vcd ’den, ve soyleyebileceiğim tek şey bu sene izledigim en iyi filmdi. Konusu ve işlenişi cok iyiydi. Hele sonu işte bu dedirtiyordu. ör. olarak 'takva' da cok guzeldi ama sonu cok kotuydu. bizimkiler bence bu filmi izlemeli son hazırlamdan önce...'aşk'ta kıskançlık, aşırı bağlılık ve 'patolojik' hale gelmesi ancak böyle işlenir. tebrikler yönetmenine.Tek gözümü tırmalayan şey, baş roldeki kızın kıskançlık krizine girdiğinde vermiş oldugu tepkiler bence olmamıştı cunku cevremde cok daha fenalarını gordum!!!
16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Filmi gayet başarılı buldum.Artık yönetmeni övmeye gerek yok zaten başarısı ortada...Kıskançlıklar,saplantılar,daha iyi görünmek için yarışa sokulan insanlar etkileyici bir şekilde anlatılmış...Özellikle filmin son yirmi dakikası gerçekten görülmeye değer...
29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
sonunu anlayamasam da kim ki duk un en iyi filmlerinden, aslında hepsi çok iyi :)
15 Mart 2007 tarihinde eklendi
konusu güzeldi ama bu kadar karmasık olmasına grek yokdu bence turkıyede fazla ilgi gormedi sanırım
18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Aslına bakılırsa film anlatmak istediklerini anlatmış, hatta fazlasını da yapmaya çalışınca bazen sıkılmamıza da yol açmış... Fakat temel anlamda diyaloglar açısından oldukça başarılı bulduğumu ifade edebilirim, oyunculuklar ve yönetsel sermayenin de oldukça nitel olduğu kanaatindeyim, belki biraz senaryoya da bağlı kurgusal problemler var ama film insanları beklentilerinin üzerine çıkarabilmiş... Çok üst düzey bir film kesinlikle değil ama yine de ortalamasal anlamda üstlerde kalabileceğini düşünüyorum.. 7/10 diyorum ve seyredilirse insanların zevk alabileceğini umuyorum.
26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
acayip değişik bir film olmuş amerikan sinemasının hegomanyasının kırılması için bu filmlerin daha çok ilgiye ihtiyaçları var ama filmde bende çok büyük bir ilgi uyandıran bir film değildi işin açıkcasıfarklı değişik bir aşk hikayesi arayanlara birebir aşk filmi sevenler kaçırmamalı bence