Zaman hakkında görüşlerin ?
20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Ne desem boş bu filmi izlemeniz lazım. Bu yonetmen gerçekten izleyicisini şasırtmayı biliyor.Helal olsun
20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok güzel keyifle izlenecek bir film...
film biraz dramatik olsada
18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
sen nedir ne değildir? bizi biz yapan ne kadar şey elle tutulur ne kadarı bizimdiri ancak bu kadar uçlarda sorgulamasını beklerdim kim den. bu izlediğim 6 ya da 7. kim filmi olmakla beraber ben bin jip ten daha çok beğendim. ama illa ki de ilk izlediklerimden ilbahar son bahar yaz kış ilkbahar da hala en iyi kim filmlerinden diyebilirim
13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
ben filmi çok beğendim, mekanlar kişiler gayet renkliydi. ama şöyle bir sorun var ki filmin sonuyla başı aynı olduğundan hala çözebilmiş değili. filmi izleyen çoğu kişi de bunu söylüyor.
21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Son yılların en iyi çıkışını yakalayan bir yönetmen.Filmlerindeki sadelik,anlatım tarzı ve konularının özgün oluşu Kim-ki Duk ’un farklılığını yaratıyor.Yönetmenin ne kadar başarılı olduğunu görmek için önceki filmlerini izlemek gerekli.Bu filminde güzel olacağını düşünüyorum..
24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
kim ki dukun boş evini hiçbir filme değişemem ama zaman filminin de hakkını vermeliyim.gerçekten olağanüstü ve değişik bir anlatım yine.aslında sıradan bir korku zamana yenilmek ama kamera ve kalem ve de kelam böyle usta ve dahi bir sanatçının elinde ve dilinde olunca ortaya yine böyle bir kusursuzluk örneği çıkması kaçınılmaz olur.lütfen bu adamın filmlerini izleyin arkadaşlar. özellikle boş evi.
13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bir aşk,nefret ettiren belki de daha çok sevdiren..hatta farkına vardıran,değer yargılarını değiştiren bir aşk..belki bu psikopatik şeklde anlatılmış aşkı hepimiz başka bi yöntemle bu kadar belirgin olmayan yöntemlerle her gün yaşatıyoruzdur..filmin anlatmk istedikleri o kadar anlamlı ki,bunu ancak film bitince anlıyosunuz..tabi film bitene kadar çok basit ya,çok psikomanyakça bi şey diye dövünüosunuz :)
13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gercekten de cok ilginç izledigim en tuaf filmlerden birisiydi izlenilmesini tavsiye ederim
8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ankaradaki film festivalinde gosterim saatinden dolayi izleyememis ve hayiflanmistim..gecte olsa nihayet izleyebildim..kim ki duk ismi artik iyiden iyiye tarziyla marka olmaya basladi..tanimayanlar icin artik biryerden baslamalarini oneririm..bos ev filmi yonetmenimizin lokomotif filmi oldugu icin- bana gore- her filmi bos evle kiyaslamak kacinilmaz! time bizi diyalogsuz filmler aliskanligindan bir nebze disari cekiyor ama bu sırıtmıyor...yonetmenimizin filmlerinde kullandigi genc kiz karakterleride artik alistigimiz ve onlarla ilgili yansittigi sorunlar, verdigi mesajlar herkes tarafindan bilinen ancak gosterilince hak verdigimiz onayladigimiz olaylar!!! herkese izlemesini tavsiye ederim...izlenesi...
4 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kim ki duk filmleri beni mest etmiştir. bu filminde diğerlerinden aşağı kalır yanı yok..
10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
güzel ve başarılı bir film.izlerken insan keyif alıyo.ama sonuna doğru artık insanın sinirlerinin bozulduğuda bi gerçek :)
29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
görüntüler müzikler mükemmel ama şu noktada söylemeliyim ki filmin midemi kaldıran bi iki sahnesi var. onun dışında gerçekten çok iyi,ben o heykel parkına gitmek istiyorum...
26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Allah'ım o nası bi anlatım öyle bu adam harika sonu insanın yüzüne bi bıçak gibi saplanıyor.Anlayana tabi
9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
güzel ve farklı bir film olmuş.ama final biraz komik geldi bana türk filmlerinin dram sahnelerini aratmayacak cinsten olmuş.yinede güzeldi bence en azından farklı bir senaryoizlemek bile yetiyor.10/6
16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
kim ki duk yine yönetmeni yazmasa bilebileceğiniz bir film. Film bağırıyor ben kim ki duk filmiyim diye.İlginç ve yine düşündüren bir film olmuş.