naked-soul
23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
yine bir zeki demirkubuz klasiği.varoşlarda geçen aşk ve sevgi hikayeleri hep ilgimi çekmiştir,demirkubuz ise hep bu konulara değinerek bir izleyici olarak beğenimi kazanmıştır.üçüncü sayfa güzel,akıcı,doğal ve masumiyet’ten sonra izlediğim en iyi demirkubuz filmidir...
Demirkubuz sinemasının en güzel örneklerinden biri. Zeki Demirkubuz kendine has üslubunu gene konuşturmuş. Akılda kalıcı sahneleri, süper monologları ve oyuncuların üst düzey performanslarıyla çok başarılı bir yapım. Herkesin izlemeye dayanabileceği bir film değil tabi. Benim gibi Demirkubuz sinemasından zevk alanlar içinse bulunmaz nimet!
Demirkubuzun C blok ve itiraf hariç diğer tüm filmlerini beğenmişimdir.Üçüncğ sayfada bozuk kapıları ve konuk oyuncu bilginer ile:) son derece başarılı bir film 7/10
Valla ben övüldüğü kadar iyi bir film olmadığına inanıyorum.Konu olarak ezilmiş insanları anlaqtıyor, oyunculuk anlamında da çok başarılı lakin yine de beni daraltıcı bir film izledim.Karanlık sahneler, gereksiz diyaloglar ve filmin konusu olan zincirleme olayların dayanılmaz fazlalığı beni bunalttı.Kötü film değil tabi ama bence arşivlik de değil...6/10
filmle ilgili söylenecek çok şey yok.yine her zaman ki gibi zeki demirkubuz harikalar yaratmış.benim takıldığım aslında başak köklükaya.çok iyi bir oyuncu ama neden kocasını aldatankadın rolünde oynar orasını anlamış değilim.halbuki öyle bir bakıyor ki deli gibi sever bu kadın sevince pervasız sever diyor insan.itiraf ve mustafa hakkında her şey isimli filmlerde de böyle bir rolde oynamıştı.
zeki demirkubuz bu filminde varoşlarda geçen aşk öykülerini ve tutunamayan tutunmak için dürüstlüklerinden ödün vermesi gereken hayatları trajedi dolu insanların bodrum katlarındaki tek göz odalı sarı kasvetli ışıklarla bezenmiş hayatlarını etkileyici ve asla unutulmayacak bir şekilde başarılı sinematografi etkileyici oyunculuklarla gösteriyor dostoyevski edebiyatından yoğun olarak yaralanan zeki demirkubuz un bu filmide bu hayranlıktan nasibini almış isa karakterinin raskalnikov o benzeyen bazı noktaları olması üztelik bazı diyalogların suç ve cezada da benzer bir biçimde geçmesi ama bunların hepsi filmin hanesinde bir artıdır bence kesinlikle izleyin kesinlikle
demirkubuz sinemasında bir başyapıt daha başak köklükaya aldığı ödülü sonuna kadar hakketmiş sürprizli bir film soru işaretlerine açık bir deneme bravo demirkubuz
Ruhi Sarı ve B.Köklükaya rollerini iyi oynamışlar. Adı gibi gazetelerin 3. sayfalarında hergün görmeye alışkın olduğumuz, çoğu zaman ilgimizi bile çekmeyen sıradan bir konu güzel dramatize edilmiş. Kurgu, hikaye güzel ancak filmin başlangıcındaki 50 Dolar konusu mantıklı ve anlaşılır değil. 'Bir arkadaşın yerine 2 günlük bir işe bakıyordum. 50 Dolar kaybolmuş.' Böyle hikaye ediyor. Ancak mafyatik adamların yanında geçici iş ve nerede kaybolduğu anlaşılmayan ama sadece inanmamızı bekleyen bir kurgu ile başlaması hoş olmamaış.Neyse ki,bu yönüyle film zayıf başlayıp gittikçe güçlü bir kurgu ve hikayeye kavuşuyor. Masumiyet gibi bu filmde de kapanmayan kapı imgesi var. Yenilmişlerin kıyılarından, köşelerinden, diplerden gelen bir çığlık.. Kulak verilsin için. Masumiyetin gerisinde C Blokun ötesinde bir film. 10/8
filmde bi sahneye vuruldum ki o sahne de başak köklükayanın monolg sahnesi abla coşmuş da coşmuş valla kimse tutamamış film ayrıca güzel. ama o sahne en güzel
makoncu arkadaşımın dediği gibi '' Toplumumuzdaki yozlaşmayı insanların sırf arzuları uğruna ne kadar alçalabilecekleri'' anlatan ve zeki demirkubuzun izlediğim ilk filmi. Film başarılı olmuş güzeldi.Film hakkında ise cem yılmazın dediği gibi ''bir masum kadın gösterin bileklerimi keseyim''
İnanın şok oldum, ben bu filmi hiç duymamıştım. Raslantı sonucu elime geçti ve Sayfamızdan baktım biraz yorumlara ve zaman kaybetmeden izledim. İşte Türk Sinemasında yepyeni bir sayfa açacak bir film. Neden bu kadar geri planda kalmış ve tanıtımı neden iyi yapılamamış neden ve neden. Son zamanlara yapılan Türk Filmlerinin yanında bir başyapıt.
Objektif bir açıdan bakarsak film bazen durağanlığından dolayı sıkıyor fakar sabredip sonuna kadar izlediğiniz de süprizle karşı karşıyasınız. Bu filme emeği geçenlere sonsuz saygılar. Sinemamızın bunlara ihtiyacı var. 10/9