bencede çok çok tatlı bi film..aslında romantikte.mesela bleeker portakallı şekerleri sevio dioe junonun posta kutusunu doldurması tam bi aşkhali..bide tabi durmasan sıkıldığı için seviştiğini söylerken aslında öyle olmadığı..çok çok şeker bi film
Kesinlikle mükemmel.Gerçekten film baştan sona kadar iygiyle izlenilebilir.Herkese tavsiye ediyorum bu filmi.özellikle son dönemlerde izleediğim en eğlenceli en sürükleyici film diyebilirim.ki son dönemde maalesef sinemalara iyi film gelmiyor.ne yapıp edip bu filmi izledyin derim.kesinlikle eğleniceksiniz
bir acıklı öykü ancak bu kadar eğlenceli anlatılabilirdi. müzikleri çok güzel. ellen page in halk oylamasında oscarı kazanmasına şaşmamalı, çok gerçek bir karakter yaratmış ve oynamış. öyle 14 yaşında ama 24 yaşında gibi olgun davranan, sıkıcı bir tip değildi.ben beğendim.
Ellen Page'in kim olduğunu bile bilmiyordum ama gördüm ki gerçekten süper bir oyuncu kendisi.İfadesi az olan yüzü,karnındaki bebeği çok da umursamayışı,evli çiftin arasındaki kopukluk filan gerçekten seyirciye iyi yanstılmış.(Özellikle de ikisinin de duvar rengine baktıkları sahne, hayatlarındaki boşluğu anlatıyor gibi geldi.) Juno'nun ailesi de 'normal' değil.Üvey annesi ve babasının hamileliğine tepkisi gerçekten Türkiye için alışılmamıştı. Özellikle de dizilerimizi düşünürsek :) Kızını ne olursa olsun şartsız seven babası, iyi niyetli üvey annesi ve pek de akıllı olmayan üvey kardeşi ile anormalden normal bir aile tablosu çıkarmışlar.Filmin pasif karakteri Bleeker da tip itibariyle rol için biçilmiş kaftandı.Oscarlık bir film diyemem ama sıcak bir film olduğu kesin.İzleyin, görün :) 8/10
gerçekten güzel bir film. fakat kültürel farklılıklar açısından türkiye'de tutunması zor olsa gerek. zira yurt dışında ozellikle amerikada 13-19 yas arası hamilelik cok rastlanılan bir durum. gundelik, sıradan bir film olması da daha samimileştiriyor filmi.