2,7
Deccal hakkında görüşlerin ?
6 Ekim 2009 tarihinde eklendi
bu yönetmenin daha önce bi kaç filmini izlemiştin buna dancer in the dark filmi dahil,oldukça iii filmlerdi çok beğenmiştim sağlam filmler yapmıştı.ama bu filmi niçin yapmış yada bu filmle bize ne anlatmaya çalışmış bi türlü anlamadım.dramı pornografiyi ve gerilimi harmanlayıp psikolojik bi saçmalık ortaya çıkarmış 3/10
30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
filmin altyazısı çıktı arkadaşlar . ama yorumlarınızı okuduktan onra acaba oldum ımdb de 7 almış film izlemeyi düşünüyorum .
13 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Film bence saçmaydı. İzlemeye değer bir film değil. İğrençlik üzerine korku gerilim veya dram diyemem bu film için, türünü siz seçin artık.
30 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Filmin SCRsi çıkmış fakat TR Altyazı yok gibi ben Ramazanın çıkmasını beklicem bakalım deyecekmi :)
29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
filmi aksam izledim.. bu film tr de gosterime girmez girsede bu filmi nasıl sonsurlerler yada ne kadarı kesilir hic bilmem..
7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
degısık bır fılme benzyor bence ızlenmelı
16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Cannes'daki gösterimi bittiği anda basın mensuplarının yarısı ayağa kalkıp alkışlarken, yarısı çığlık çığlığa, ıslıklarla ve yuhlamalarla protestolara başladı. Zevk ve kızgınlık haykırışları 15 dakika sürdü. Gösterimin ertesi günü yapılan basın toplantısında Lars von Trier "Ben dünyanın en iyi yönetmeniyim" diyerek bu bol alevli tartışmaya bir bidon benzin daha döktü. Antichrist'ı Cannes'da olmadığımız için doğal olarak henüz izlemedik, nasıl bir film olduğunu bilmiyoruz. Ama şu ana kadar izleyenlerin eleştirilerini okuyunca ve gösterimden sonra ortaya çıkan tartışmaları görünce şunu net bir şekilde anlıyoruz: İyi ya da kötü olabilir ama çok güçlü bir filmle karşı karşıyayız.
22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bilginiz olsun filmi izlerken 26 kişi hastanelik oldu ve 200 dan fazla kişi sinemayi terk etmişler. Heyecanla Türkiyeye gelmesine bekliyorum......izleyenlere bol şanslar :O)
4 Nisan 2009 tarihinde eklendi
filmin adı bile yeter bence güzel bir beklenti uyandırmaya
1 Mart 2009 tarihinde eklendi
Lars Von Trier korku sineması adına ne yapmış ki bu ne olsun...Çok şey beklemeyin hayal kırıklığı olur..benden demesi..