Mumya: Ejder İmparatoru’nun Mezarı hakkında görüşlerin ?
1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
EN ÇOK TA Jet Liyi merak ediyorum.Mumya ve Jet Li düşünülmesi bile biraz enterasan geliyo.Umarım seriyi bozacak kötü bir yapıt olmaz.
2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filme ilk çıktığı gün gittim ama istediğimi bulamadım.He sahneler efektler falan güzel ama kurgu olarak çok saçma geldi sarmadı beni.Tabi siz bilirsiniz.Öyle çok büyük umutlarla gitmeyin
5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Mummy tutkunu biri olarak elbette mutlaka görün. Filmin ana kadın karakteri oturmamış, bu doğru. Ve neden böyle bir değişikliğe gerek görüldüğüyle ilgili bir açıklama yok. Eski türk filmlerini hatırlatan final bölümünü de saymazsak..:)) İzlenmese yazıkk..:))
4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu serinin hayranıysanız izlenilebilir ama çok üzülebilirsiniz ben şahsen üzüldüm o ilk iki filmin mistik havasından eser yok ve en önemlisi müzikler berbat nerde o insanı
heyecanlandıran adranelin yüklü müzikler

Rachel Weisz in yokluğu filmin her karesinde hissediliyor onun o büyüleyici gözlerinden yoksun bir mumya filmi olmuş brendan fraser Rachel Weisz birbirlerine o kadar çok yakışıyordu ki insan gerçekten birbirlerine aşık olduğunu sanıyordu tabi o mistik müzikle beraber bu kaçınılmazdı biseyirci için

aslında sadece brendan fraser için izlenilebilir !
film birazcık 2.filme benzesede bence şu ana kadar yapılmış en iyi mumya filmi
2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu filmi izlemek istiorum ama başka sitelerde gördüğüm kadarıyla filmde 18 yaş ve üzeri sınırı varmış
2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
mumyanın bütün fılmlerı zevkli bununda güzel olacagı kanısındayım en kısa zamanda izleyecem
13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Ben olsam mumya ile ejder imp. unu savaştırırdım :D Bence mumya daha gçlü sizce ?
6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hayal kırıklığına uğradım bence mısır tarihinden vazgeçilmemesi gerekiyodu değişen kadrosu uyum sağlayamamış bana göre efektler çok güzel öyle kurtarıyo zaten tavsiye etmiyorum bu filmi daha öncekiler süperdi hala izlerim
2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ya bırakın Oconnell in eşini, asıl Oded Fehr yoksa o film zaten kalitesini kaybetmiş demektir. öylesine gideriz artık filme :(
21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
boş vakit geçirmek için ideal bir film..diğer iki mumya filminin yanında sönük kalıyor..kurgu basit kalmış..10:4
6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmi simdi izledim ve ilk iki filmin hastasi olarak bu film ciddi cok kotu.. bukadar temeli oturtulmus, oyuncuları kalıplasip izleyicinin begenisini kazanmis bir ikilemenin ardından film mısırın o gizemli havasindan cıkıp çin e gecmis. kadin karakter ihtiyacını mukkemmel bir sekilde kapatan rachel weise, bu filmi kabul etmemis fakat paralar akıtıp onu oynatmaları lazımdı.. yapımcılar bunu goremıycek kadar kor ve bu hata tabi affedilmez olucak.. eminim ilk iki film kadar gise ve dvd geliri getirmiycek..

Yonetmen hakkında notum 10 uzerınden 3. ne duygu ekleyebılmıs, ne espriler ilk 2 film gibi insanı guldurmuyor, ne muzıkler oturmus.. fılmın yarısı baslangıc, yarısı gelisme ve sonuc olmus yani bi butunluk yaratamamıs. misirin gizemli havasını çin de yansıtamamıs. cok fazla sacmalıklar var. ki en onemlisi, ilk 2 filmin yıldızı RiCK i alexin arkasında oynatmıs.

kisaca beklentilerimi hic karsılamadı.

ps: gidip mumya 1 ve 2 yı kıralıyıp bu filmi unutmaya calısıcam.. herkese tavsıyem izleyip kafanızdaki mumya filminin yerini bu 3. filmiyle doldurmayın...

(bir mumya hayranı)
2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
düne kadar mumyanin 2 filmide tvdeydi ve ben defalarca izledim ve her izleyişimde ayri bir zevk aldım. bu filmden de zevk alacama eminim tek endişem kadın oyuncu umarım o bozmaz :)
2 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Dün filme gittim diğer fimli aratmıyacak kalitede güzel film olmuş fakat İmparator son bölümlerde ölümü kolay oluyo yani yönetmende acayip adam mumya gibi güzel filmin dewamını yapmışsın bide jet li gibi usta oyuncuyu kadrona almışsın bari sonu yani imparatorun ölüm sahnesi biraz uzun vurdulu kırdılı olsun film güzel kısacası gitmenizi tavsiye ederim
3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bence gitmeyin. oCannılı çine göndermek için saçma sapan bağlamışlar başı, ilk yarı zaten çok uyuz uykum geldi valla, 2. yarıda aksiyon var ama sonu çok basit; hançeri sapladında kalbine canavar öldü. hahaha böle bi son mu olur ya, kim inanır. kadir inanır haha böle bağlasalar daha iyi olurdu :D , The dark knight 9.3 alıyor bu film 8.9 ben bu işten bişe anlamadım valla. bu film imdb de 6.7 almış the dark knight imdb den 9.3 almış.

çok çok boş zamanınız varsa bile gitmeyin, hele türkçe düblaj mı? sakın ha yazık paranıza...