Mumya: Ejder İmparatoru’nun Mezarı hakkında görüşlerin ?
5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
1. film konusu, kurgusu, olayların gidişatı ile sizi baştan sona kadar tamamiyle etkisi altına alıyor. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Filmin sonuna geldiğiniz zaman ana bitti oluyorsunuz.
2. Filmde zorlama vardı ama 1. film kadar olmasa bile, şehir aksiyon sahnelerini de çıkartırsanız güzeldi.

3. film, En büyük hatalardan biri Rachel Weisz in olmaması, Zaten çoğumuzun Mummy serisini izleme sebeplerimizden birisi onun o sempatik ve pratik zekalı bir kadın olması...

Uzak doğu filmlerini oldum olası sevememişimdir ama bu filmde bu tabuyu yıkmaya çalıştıysam da boş, Sanki sırf Jet Lee yi oynatmış olmak için yapılmış bir film.

Jonathan karakteri fimde, her zamanki gibi yüzümüzü güldüren tek unsur olarak öne çıkıyor.

Sonuç olarak sinemaya gidilip te izlenecek bir film değil, hem para hem de zaman kaybı...
4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ilk iki filmin tadı yok tadını geçtim hikaye de çok kötü yazılmış görsel efektler bir yere kadar hikaye sçma sapan olunca insan mumya filmine yazık olmuş dyor
8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Günde 1 film izleyen iyi bir film izleyicisim. Gerçekten berbat ötesiydi. Reklamlara ve afişe inanarak gittim.
sinema
1 ziyaretçi
3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Mumya filminde mantık aramıyorum ama süper güçleri olan ayrıca JetLi gibi bir dövüş ustasının canlandırdığı mumyanın kafa atılarak dövüldüğünü, yanına kolayca yaklaşıldığını görecek kadar da abartılı, kopuk bir senaryo beklemiyordum. Ayrıca OConell ailesi öyle olaylardan kurtuluyorlar ki sanki JetLi değil de onlar mumya gücüne sahip. Başka filmlerden alıntılar sezdim: Ölümlü ölümsüz aşkı, ölümsüzlükten vazgeçmek gibi. Biraz TripleXten biraz Yüzüklerin Efendisinden biraz başka filmlerden alıp birleştirmeye çalışmışlar. Senaristler, artık her filmde görmeye alıştığımız aile bağlarının önemine vurgulama yapmayı da ihmal etmemiş. Mario Belloyu izlerken sinemada degil tiyatroda gibi hissettim. Mimikleri çok abartılıydı. Filmin aldığı puana aldanıp sinemada izledim. İlk filmdeki tadı ikinci filmde bulamamıştım, bunda hiç bulamadım. Sadece görsel efektler bir filmden keyif almaya yetmiyor. Tavsiye etmiyorum.
4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu kadarda haksızlık yapmayın bence cok güzeldiiii
27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Yha Uzak Doğunun Mısırda NE İşi var Eskiden NE güzel Firavunları ANlatırlardı . şimdi uzak doğuda çinlileri . ama jetli var iyi bir film olabilir. Ama Kadrodaki eksikleride unutmayalım
9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
olmamış bu mummy o bildiğimiz mummy filmi değil sarmadı beni 10/7 oda adı var diye
16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
evet doğru uzakdou girince biraz büyüsü bozulmuş gibi oluyo gerçekten.bence filmde jet li nin de oynaması çok büyük bi hata.
6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İlk iki filmden sora çok büyük beklentiyle gitmek istemedim esas kadın değişimi zaten etkili oldu beklentilerimin azalmasında.

İlk olarak film eğlenceli aksiyon sahneleri görsel efektleri ve durmak bilmeyen temposu eğlendiriyor.
Ama koca bir ama geliyor ardından öncelikle mumya imotepten daha güçlü olmalı 5 elementi kullanabildiği için ancak sadece ateş ve buzla bi kaç hareket yapıyor. Bir de kılıç atıp kendine çekiyo
Ancak geçen 2000 yılda paslanmış olsa gerek müthiş çevik jetli ocannel dan dayak yiyo :D we mumya çok basit ve çabuk ölüyo filmin giriş bölümü gelişmesinden neredeyse daha uzun ama eğlenmek için izlenir.
1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
zaten filmde brendan fraster olduktan sonra hayde hayde film izlenir ne karizmatik adam öyle cok tatlı ama filmde güzel yani onun yanı sıra filmlerde cok güzel yine izlenir bence değer
4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar bikere mummy severler olarak ve bu filme henüz gitmemiş biri olarak filmin sonunu söylemenizi son derece etik dışı ve umursamazca bir davranış olarak adlediyorum ne kadar kötü olursa olsun mummy ve akrep kral filmlerini sevenlerin mutlaka ve mutlaka görmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum lütfen filmin sonunu söylemeyin yaa
17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Filmi dün izleme şansına sahip oldum.Beni çok etkiledi Gerçekten güzel bi filmi, devamıda gelecek sanırım
14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu filmleri izledikce 90 yapımı filmlere hayranlığım daha çok artıyor
23 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bence süper bi film.mutlaka izleyin.serinin en ii filmlerinden biri
5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
brendan fraser hayranı biri olarak son evy karakterini ona yakıştıramadım.filmde rachel weiszin oynamamsı gerçekten büyük bi eksiklik ama eğer rachel weisz bu flimde oynasaydı 20 yaşında bi oğlu olması gerçekten komik olacaktı.okuduğum yorumlara görede rachel weisz mumya serisinde oynamayı çok istiyodu sorunda düşündüğüm gb olsa gerek!!!