1 ziyaretçi
7 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir filmine göre bu ikinci film üzerine bir şeyler katılarak yapılmış bir çalışma. Kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel ve bir o kadar etkileyici olmuş...Mutlaka tavsiye ederim
nicolas cagein heyecanlı filmlerinden birisi. filmi izleyei bayağı oluyor fakat hatırladığım kadarıyla işin içinden çok garip bir şekilde sıyrılıyor olmasıydı.
Heryeri klişeler kaplı olan çok sıradan bir devam filmi, zaman zaman eğlendirsede yönetmenin becereksizliği ve senaryosunun çok bilindik olmasıyla özgünleşemeyen ortalama bir macera filmi işallah üçüncü film hatalardan ders alırlarda iyi bir final yaparlar.
Serinin ilk filmine göre puaninin düsük olmasina nazaran daha cok heyecan içeriyordu ayrica senaryo ve dialoglar da daha iyi kurgulanmisti.üçüncü film yakin zamanda cikacaktir 47. sayfa hakkinda...8/10
buradaki harika , muhteşem yorumlarına inanarak izledim..herşeye bu kadar kolaymı erişilir..8 ila 14 yaş arası izleyenlerin zevk alabileceği bir film..daha büyükseniz..zaman kaybı..
İyi bir macera filmi olduğu şüphesiz.Da Vinci filmleri serisi ile müthiş benzerlikler taşıyan da bir film ayrıca.Bir parantezde Nicolas Cage için;bu kadar yetenekli bir aktör bariz Hollywood popcorn filmlerinin en aranır yüzü olmuş durumda,gerçekten çok üzücü,çok daha kaliteli filmlerde oynaması yakışırdı.10/7
şu kadarını söyleyebilirim ki ucuz bir film. tamam eğlendim iyiydi hoştu falan ama her şey bir yere kadar. sanki biraz fazla süper kahraman vari olmuştu.
10 nuamra film olmuş . fakat bazı sahneleri çok abartılı idi. örnek olarak kayana altına elini koyuup bütün bir kaya dağını açmasını şaşkınlıkla izledim. düşünsenize bir tarafta recep ivedik diğer tarafta nicolas cage