Bence arşivinizde bulunacak mutlak filmlerden 1 i izleyin asla pişman olmassanız. eqer hafta sonu maceranın doruquna çıkacak bi film arıyosanız işte o budur !
Bu devam filmide her yönden ilk filmi aratmayacak nitelikte;sürükleyicilik,oyunculuk,aksiyon,macera,komedi ne ararsanız filmde mevcut.2 saat boyunca başından kalkmadan güzel vakit geçirmenizi sağlayan bir film.Bazı klişeler falan var ama bunlar filmin iyi olmasını engellemiyor.Ben herkese tavsiye ederim.8/10
genelde devam filmlerinde olmayan başarı bunda olmuş hatta birincisine oranla daha çok beğendim bunda kuşkusuz başrol oyuncularının zenginliği ve kurgunun iyi yapılması en büyük etken,zevkli bir film.
Kadrodaki yıldızların çoğalmasına rağmen vasatı aşamamaış.İşin ilginç tarafı Helen Mirren,Ed Harris ve Harvey Keitel gibi oyuncuların filmde oynamayı nasıl kabul ettikleri.Tamam Nicolas Cage gişesi düşmeye başlamışken bu filme sığındı da ya onlar...Bir de bu ikinci bölümde git gide daha çok sadece Amerikanları ilgilendiren görünümüne girmiş film.Bu da ayrı bir can sıkıcı nokta.
Film oldukça sürükleyici özellikle londrada ki sahneler soluksuz izleniyor.bazı klişeler de olmasa daha iyi bir film olabilirdi ama yinede izlemenizi tavsiye derim.
bence tam anlamıyla yine muhteşemdi :) bir dakika bile gözlerinizi ayırmadan izleyebileceğiniz bir film :) nicolas cage in oyunculuğu tartışılmaz :) pişman olmayacaksınız izlediğinize :D
Film sürükleyici ve iyi bir zaman geçirmek isteyenler için izlenebilir bir yapım.Fakat bana göre birçok eksisi var.Mesela hiç heyecan duymuyorsunuz çünkü kahramanlar hiçbir tehlike ile karşılaşmadan rahatça herşeyi iki saniyede çözüyor.Bu filmi oldukça gülünç hale getiriyor.Ayrıca tarihte kimsenin bulamadığı şeyleri elleriyle koymuş gibi buluyorlar. Ayrıca hazine denince akla mısır gelir bunlar amerikayı didikliyorlar.Bence bu amerikan tarihini bize öğretmek için kasıtlı olarak yaptıkları bir şey.10/6