Film çok güzeldi. Özellikle görsel efektleri çok kaliteliydi. Baştan sona heyecanla izledim. Ama final bi acaip bitti. Yoksa devam filmi mi var acaba diye siteye göz attım ama bu tek filmmiş. Ayrı bir 3leme var ama o japon versiyonu sanırım:S
izlediğim en iyi filmlerden biri olarak gidiyordu. heyecanlıydı ve konu o kadar güzel işliyordu ki ama sonra o son 5 dakikalık finali gördüm, keşke görmeseydim artık hayatımda gördüğüm en vasat filmlerden...
insanı germeyi başarammaış,konusu vasatın altında,bazı ölüm sahneleri ile film kurtarılmaya çalışılmış bir film puan bence fazla hakkı en fazla 5.Filmin sonu gelsin de görelim ne olacak diyorsunuz.
Acıkcası uzakdogu versiyonunun 3 bolumunu de izlemiştim,bu film 3 bolumu de birleştirmiş,olgular orjinalinden biraz farklı olsa da temel konu baki kalmış,fena degildi ancak shutter adlı uzakdogu filmini şiddetle tavsiye ederim korku filmi izleyicilerine